Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben izliyorum.
Mahkeme ertelendi ama gününü kaçırdım,
Mahkemeye vuralın annesi gelirken araba kazası geçirdi arabayı kcoas sürüyordu lemanda vardı arabada,şevket öldü vuralın annesi saglam slim annesi lemandı dimi oda ameliyat geçirdi vs.
Reşat mustafaya şevketin arabasına bişiler yap mahkemeye gelemesinler dedi oda yapmıs ama arabada sevketle karısı kavga ederken sevket karsı tarafa sürmüş arabay kaza öyle olmus...
Mahkeme gsm şirketlerinden araştırma istedi bir sonraki mahkemeye kadar birde vuralın annesi şahit olarak gelsin dedi hakim,fatmagüle araba sürmeyi ögretirken cok neşeliydi bir gazeteci öyle cekti onu.
Kerim babasına sürekli çemkirdi adam pes edecek gibi.şuan babasıyla annesinin mezarı basında konusuyorlar fahrettin avusturalyaya geri dönüyom dedi..
erdoğan nili seviyom diye annesine agladı o salak kızda mahkemeye geldi meltem sakın bulasma bu aileye dedi,fahrettin gidiyor kızıyla vedaya geldi kerime canlı canlı aktarıyorum sana zebani :)))))))))
Ben izliyorum.
Mahkeme ertelendi ama gününü kaçırdım,
Mahkemeye vuralın annesi gelirken araba kazası geçirdi arabayı kcoas sürüyordu lemanda vardı arabada,şevket öldü vuralın annesi saglam slim annesi lemandı dimi oda ameliyat geçirdi vs.
Reşat mustafaya şevketin arabasına bişiler yap mahkemeye gelemesinler dedi oda yapmıs ama arabada sevketle karısı kavga ederken sevket karsı tarafa sürmüş arabay kaza öyle olmus...
Mahkeme gsm şirketlerinden araştırma istedi bir sonraki mahkemeye kadar birde vuralın annesi şahit olarak gelsin dedi hakim,fatmagüle araba sürmeyi ögretirken cok neşeliydi bir gazeteci öyle cekti onu.
Kerim babasına sürekli çemkirdi adam pes edecek gibi.şuan babasıyla annesinin mezarı basında konusuyorlar fahrettin avusturalyaya geri dönüyom dedi..
bende nasıl izliyorsam işte:)))))))) cocuklar kafa bırakmıyorcanım şevket değil şemsi
leman da vuralın annesi
selimin annesi perihan
bencede bu hafta dişe dokunur bir gelişme olmadıreklamları çıkarttığımız zaman o kadar saattir dizi de ne oldu hiç birşey
iyice saçmalamaya başladı bir dizi 2-3 saat sürüyor ama boşboş şeyler gösteriyor
hele mahkeme salonundan sonra 1 hafta önceyi göstermeleri çok saçma olmuştu
dizi de hiç bir şey yoktu bu hafta
Bunların yatacağı yok bıktım cilveleşmelerinden
bende nasıl izliyorsam işte:)))))))) cocuklar kafa bırakmıyor
13 hazirana kadar ne gösterecekler bilmem,erdoğan sataşıp saldırıp durur a rtık..