Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Engin Akyürek'in oyunculuğu 10 numara gerçekten..
o sırada ne hissediyorsa,aynen hissettiriyor..
ifade müthiş..
evet gerçekten doğru ama beren saat de süper
beren de iyi ama vasatın üstü bence..
ama engin hakikaten ilginç enteresan yani.. nasıl ifadedir,nasıl mimiklerdir..
süper oyunculuk..
nette fotolarına baktım..
adam ağlamış,ağlamış ama yani..
gülmüş,gülmüş ama yani..
öfkeli,öfkeli ama yani..
standart ötesi yetenek..
engin, beren'i solladı bence :13:
Kerim Fatmagül'den boşanmak isteyecek. Sabırla Kerim'in hapisten çıkmasını bekleyen Fatmagül ise bu teklife 'hayır' cevabını verecek.
İkili arasındaki konuşma ise şu şekilde olacak;
Kerim: Ben seni azad etmeye karar verdim Fatmagül
Fatmagül: Ben istemiyorum. Ben senden ayrılmak istemiyorum... Geçen sene bu zamanlar ölmek istiyordum. Şimdi yaşamak için birçok sebebim var. Bu pastayı ikimiz için yaptım... Bir yıldır evliyiz seninle. 7 Ekim'den beri ikinci yıla girdik bile... ben ayrılmak istemiyorum Kerim, ben o gelinliği giymek istiyorum.
birde resim Eki Görüntüle 273839
Kerim Fatmagül'den boşanmak isteyecek. Sabırla Kerim'in hapisten çıkmasını bekleyen Fatmagül ise bu teklife 'hayır' cevabını verecek.
İkili arasındaki konuşma ise şu şekilde olacak;
Kerim: Ben seni azad etmeye karar verdim Fatmagül
Fatmagül: Ben istemiyorum. Ben senden ayrılmak istemiyorum... Geçen sene bu zamanlar ölmek istiyordum. Şimdi yaşamak için birçok sebebim var. Bu pastayı ikimiz için yaptım... Bir yıldır evliyiz seninle. 7 Ekim'den beri ikinci yıla girdik bile... ben ayrılmak istemiyorum Kerim, ben o gelinliği giymek istiyorum.
birde resim Eki Görüntüle 273839
katılıyorum sana, ben fatmagülün mimiklerde bihterlik seziyorum :S demekki bihter karakteride beren saatin mimiklerinden hareketlerinden oluşuyormuş rol sadece ismiymiş ve olduğu durummuş diyebilirim bihter ve fatmagülün gülüşler aynı (ve tabiiki beren saatinde) Engin Akyürek gerçekten çok başarılı şuan gördüğüm en başarılı erkek oyunculardan birisi.O mektubu açmadan ne duygu katarak inceledi yaa :))
[video=youtube;BkYTy-jnteE]http://www.youtube.com/watch?v=BkYTy-jnteE&feature=feedu[/video]
yaaaaah fragmana bakın hele
ayrılalımmışşş
ya hakikaten ama fatmagülün suçu ne
kerim abartıyo artık ya