- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
fatmagül ööööleee baktı kerime ve bitti... gelinlik çok güzel görünüyordu heee... fatmagüle de pek bi yakışır
gerçekten güzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatmagül ööööleee baktı kerime ve bitti... gelinlik çok güzel görünüyordu heee... fatmagüle de pek bi yakışır
ordan sonrasını bende izleyemedim bir arkadas özet gecerseee cooook sevinirim
orda bitti zaten ne diye reklam koyarlar bilmemem o son sahnede bitirin gitsin yada bekletiyorsunuz bir iki sahne olsun beklediğimize değsin demi yaaaa
mrb arkadaşlar dünkü bölümü izleyemedim
fatmagül gizemli bir şekilde bir yere gidiyordu bir önceki bölümde kerimde onu takip etmişti
nereye gidiyormuş mustafayamı bilen vardır
kerim : Bu ikinci dansımız..
Fatmagül : Ilki zoraki olmuştu..
Kerim: O zaman da en az şu andaki kadar heyecanlıydım.. O zaman da çok güzeldi, ama şimdi gözlerin.. Daha da güzel..
Fatmagul biraz afallayacak,eski günleri hatırlayacak..
Ama sonucunda Kerim'e sarılacak..
dünkü bölümü izlerken annem aynen garibim kerimm şu mübarek gün bitir şu işi
babamda sası oğlum dedi :I
ya bişi dicem fatmagül adliyeden çıkarken yürüyordu ya kafası nasıl sallanıyordu lütfen dikkat edin boynu kopmuş gibiydi nette falan bulursanız seyredin orayı çok komikti
düğün günde malesef kerim hapise girecekmiş yani sezon bölümde fatmagül yeni eve taşınacaklarmış ailesiyle yeni başlangıç yapacaklarmış ama kerim hapise girecekmiş
ama hayırlı bir iş için içeride mustafa ölcekkk
ne kadar da yaşaran ailesi öldürsede mustafa yok dizi de
ama hayırlı bir iş için içeride mustafa ölcekkk
ne kadar da yaşaran ailesi öldürsede mustafa yok dizi de