Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a aa yanlışın var aslı,dün acaip coştuk biz orda
alla alla aslıya da bak hele :82:
geyikte topik yaptık ya be gill çabukk
dizideki mantık hatasını bulabilen oldumu ben buldum buldum
dizideki mantık hatasını bulabilen oldumu ben buldum buldum
Rahmi,Mukaddesi Fatmagülle tanıştırırken fatmagül kız çocuğu diilmiydi?9 ay sonra fatma gül nişanlandımı?fatmagül sinema salonunda hayal kuruyordu mustafa vardı kocamandı fatmagül resmen yani kendiydi nasıl oluyosa.mukaddes doğum yapıyordu.Mukaddes zaten evlendiğinde hamile diilmiydi:44:
Rahmi,Mukaddesi Fatmagülle tanıştırırken fatmagül kız çocuğu diilmiydi?9 ay sonra fatma gül nişanlandımı?fatmagül sinema salonunda hayal kuruyordu mustafa vardı kocamandı fatmagül resmen yani kendiydi nasıl oluyosa.mukaddes doğum yapıyordu.Mukaddes zaten evlendiğinde hamile diilmiydi:44:
hamşleydi evet de evlendikten sonra doğurdu asıl mantık ahtası bence babam oğlum filmin gösterim atrihi.
aslına baakrsan canım o sahne zaten tamamen yani ne bilim ne kadar savsaklamışlar o çekimi.dalga geeçr gibiydi. heel o yastık ayyy hint dizilerinde bile bu kadar umursamazlık olamaz yakıştıramadım bende hiç
muhtemelen kliniğe gidiyordur...
hayır kuzum arkadş haklı rahmi ile muko evlendikleri gün fatmagül yerine küçük bir kız oynatmışlardı fatmagülün küçüklük hali die seside çocuk gibiydi dur bulaym hemmen o videoyu
4 bölüm kaldığını düşünürsek bence muhtemelen fatmagül avukatla bişeyler planladılar ve planladıkları şey mahkemeyi lehine çevirecekler inşallah tabi.
hep 16 haziran diyoar mahkeme için ogün final olur. ve orda bitecek çoğu şeyin ilersinei seyirciye bırakırlar yine aşkı memnudaki gibi.