- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.759
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk arkadaşım bimiyodum bakamadım önceki haftalarda..
Rica ederimm fatmagülle ebe nineyi konuşurlarken duydu içindeki merakıı durduramadı gizlice gidipp mektubu alıp okumuştuuu .....
ya şu münir ne şeytan ya asuyu kandırdı mukonun peşine düştü şimdide salihle konuşuyor gerçekleri öğrenip mukoyu tehtit edecek bence çocuğuyla salih elinden alacak falan deyip şahitlik etmesinin isteyecek adamlarda amma para var ya dağıtadağıta bitmedi asıl olayıbiz gördük bizede ver münirrr
Fatmagül'ün bahsettiği şu tarihi yer neresi kızlar,o kadar heyecanlı anlattı ki göresim geldi
Tamam söylemiş adını
yere batan sarayı demişti galiba yanlış hatırlamıyorsam:26:
ya şu münir ne şeytan ya asuyu kandırdı mukonun peşine düştü şimdide salihle konuşuyor gerçekleri öğrenip mukoyu tehtit edecek bence çocuğuyla salih elinden alacak falan deyip şahitlik etmesinin isteyecek adamlarda amma para var ya dağıtadağıta bitmedi asıl olayıbiz gördük bizede ver münirrr
asıl müniri atmalılar tecavüzcüler koğuşuna pislik çok sinir oldum
bu münir de herkese talih kuşu oluyo bi ben kaldım olaya tanık olmayan ayrıca şeyde çok güldüm hapiste turlarlarken telefonlada görüşemedik dedi ya selim
erdoğanda diyo kii hee konuşta bide mahkemede dinleyelim... selim : dinlerlermi ki lan
ne diyosun oğlum arka fon bile koyarlar
ayrıca meltemin saç rengini bilen varmı bayıldım