Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha selimi yicekler mapıs damlarında
kerim cristine ne yazdıı ? bide şu fatoya biri pantolon alsın yaa,ne giydi o gömleğin altına :26:
mukaddes kerimin babasına mektup yazdı.ne yazdı bilmiyoruz ama maddi olarak beklentisi var.ondan geldi mektup.şimdi yandı mukaddes.kim yolladı o mektubu şimdi anlamadım ..mukaddes kimden mektup bekliyodu ya nolur anlatın kaçırmışım orayı..
kim yolladı o mektubu şimdi anlamadım ..mukaddes kimden mektup bekliyodu ya nolur anlatın kaçırmışım orayı..
selim galiba tecavüze uğrayacak fatmagülün ne çektiğini anlayacak.tecavüz olmasa bile girişim olur en azındanhamamda selime göz diken birisi mi var,bana mı ööle geldi
mukaddes kerimin babasına mektup yazdı.ne yazdı bilmiyoruz ama maddi olarak beklentisi var.ondan geldi mektup.şimdi yandı mukaddes.
Muko kerimin babasından gelen mektubu okumuştu ona cevap yazmıştı babasıda mukoya mektup yazdıı
sezon finalinde mahkeme var anlaşıldı.mahkemenin tarihi 16 haziranmış ya.hafta bekleyemiyorduk şimdi kaç ay bekliycez.iyi tarafı kaç zaman hapiste olcaklar.galibada kurtulacaklar sinir oldum ya.o münir varken sırtları yere gelmez.ama dizinin sonunda nasıl olsa cezalarını bulurlar.