Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vural ne yaptı öyle ya hiç beklemiyordum:26::26::26:Türkü söylerken ki halleri çok güzeldiii yaaa kerim nasıl bakıyor fatmaya içinin yağları eridi resmen onlar söyledi ben ağladım
evet güzel bi bölümdü ama şu kerimin arkadaşı cristina miydi neydi onu gözüm tutmadı
Kerimide vuralın ifadesi yakacak herhaldee geçen hafta dedmiştim hatta yaşaranlar vuralı etkileyecek ifadesini değiştirmesi yönünde diye vede öylede oldu..
dizinin sadece sonunu izleyebildim öncesinide burdan okudum nettende izleyemedim.çok güzeldı son sahne gerçekten, bayıldım çok tatlıydılar her geçen gün yakınlaşıyolar ya bu arada dün gece gene kocamın ve malum dizisi yüzünden fatoyu izleyemedim perşembe sabahı boşayıp, cuma sabahı tekrar alıcam kocayı artık başka yolu yok
YouTube - Fatmagülün Suçu Ne 32.Bölüm Fatmagül Kerim Türkü Sahnesi
türkü söyledikleri sahne gerçekten güzeldi.. kerimin bana versin demesi ne güzeldi ya gözlerini hiç ayırmadı söylerken
YouTube - Fatmagülün Suçu Ne 32.Bölüm Fatmagül Kerim Türkü Sahnesi
türkü söyledikleri sahne gerçekten güzeldi.. kerimin bana versin demesi ne güzeldi ya gözlerini hiç ayırmadı söylerken
vural ne yaptı öyle ya hiç beklemiyordum:26::26::26:
ses fatoya hiç uymamış çok yapmacıktı
bu kadar tesadüf olur, kader arkadaşım benimkide fatmagül düşmanı aşkı memnuyuda izletmezdi çok yüz verdik biz kocalar galiba
Nasıl uymamış canım zaten kendi sesi değil mi berenin:26:
bence bunların sayesinde bu türkü patlıcakk ço güzel söylediler izlemeye doyamıyorum
evet ses kendilerinin ama önceden söylenmiş sanırım ama çok güzel bir türkü ayrıca egeli olarak söyleyebilirim bence çok güzel söylediler.
Evet zaten stüdyoda söylendiği belli de arkadaş öyle diyince acaba berenin değilmi dedim
Nasıl uymamış canım zaten kendi sesi değil mi berenin:26:
bende berenin olmadığını düşünmüştüm onun öyle sesi olduğunu düşünmedim
hayır kendi sesi değil
Evet zaten stüdyoda söylendiği belli de arkadaş öyle diyince acaba berenin değilmi dedim
Kim peki????????
bence berenin sesi değildi keriminki kendi sesiydi ama bereninki değildi
araştıralım bakalım kiminmiş