Fatmagül'ün Suçu Ne ? Kanal D

ahaaaaaaaaa benzet abi benzet erdoğanı hahahahahha bidene de benim için fur:KK53:

Şimdi Erdoğanla Selime burda tecavüz ediyolar mı bi de:KK60::KK60::KK60::KK60:

ooohh ne ii yaptılar selimle erdoğana içimin yağları erididi:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

fatoya kolye hediye etcem dizinin başından beri ip gibin bişi takmış buynuna :KK53: onla geziooo şöle komacan bi kerim yazdıracam hani şu isimli kolyeler var ya:KK53::KK53::KK53:

ya kızlar komik olacak ama son sıralar düzenli izlemeye başladım bu ebe nine kerimin ablasımı nesi oluyor geçen bölüm bununla oğlu demişti biri:26::26::26:

ya kızlar komik olacak ama son sıralar düzenli izlemeye başladım bu ebe nine kerimin ablasımı nesi oluyor geçen bölüm bununla oğlu demişti biri:26::26::26:

oğlu deel ebe nineye emanet edilmiş babası gidip annesi intihar edince öle biliorum ben :KK51:

aceba ebesimiki:KK53:

Ya kızlar bu yeni avukatla meryem hanım evlenseye super işte:KK64::KK64:

fatoya kolye hediye etcem dizinin başından beri ip gibin bişi takmış buynuna :KK53: onla geziooo şöle komacan bi kerim yazdıracam hani şu isimli kolyeler var ya:KK53::KK53::KK53:

öle deme cnm. o kolye çok moda:KK1: bijuterilerde görüom hep kocaman yazmışlar fatmagül kolyesi gelmiştir die:KK60:

Fatmagülle Kerim arasında çemkirmesiz bi görüşme oldu nihayet:KK1:

X