- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi fatmagülün yıkımı mı daha büyük yoksa rahminin mi?? ikisi de çok kötü darbe yedi,
mukaddes evde kalsa utancından ezilecekti,üste çıkmak için böyle bişey yaptı sanırım,rahminin de fatmagülün de murattan vazgeçmiceğini biliyor,ayağına gelmelerini istiyor sanırım..
Mukaddes kesin Münirin yanina kacti
Cocugumla beni kabul etmessen herseyi anlatirim diye tehtit edecek
sarisin kizda erdogana kalir
simdi münirin sucu ne:85::86:
Mukaddes kesin Münirin yanina kacti
Cocugumla beni kabul etmessen herseyi anlatirim diye tehtit edecek
sarisin kizda erdogana kalir
simdi münirin sucu ne:85::86:
kızlar fatmagül tecavüz sahnesi urla ıldır köyünde zeki müren adasında çekilmiş hiç te gece yarısı fatmagülün koşarak gidebileceği bir yer değilmiş
benimde hep dikkatimi çekiyordu jenerikte o meşhur ağaç adada görünüyor ama fatmagül lap lap koşuyor gece yarısı ağacın yanında ne iş...
kızlar merhaba.ben de yazayım dedim. mukadesle rahmi son gece yattılar ya mukaddes hamile kalacak gibi geliyor bana. ve mecbur eve dönecek rahmi de kabul edecek...
mukaddes şimdi münir'e gidecek ama umduğunu bulamıycak.Zaten sonra da hamileliği çıkacak ortaya.
2 dakikada ne senaryo yazdım
kızlar merhaba.ben de yazayım dedim. mukadesle rahmi son gece yattılar ya mukaddes hamile kalacak gibi geliyor bana. ve mecbur eve dönecek rahmi de kabul edecek...
mukaddes şimdi münir'e gidecek ama umduğunu bulamıycak.Zaten sonra da hamileliği çıkacak ortaya.
2 dakikada ne senaryo yazdım
çok hoşsun valla
varya bende ayni sey dusunmustum dizi izlerken)))))
Nedendir bilmiyorum ama bu dizi bana çok sıkıcı geliyor.. İzlemeye dayanamıyorum.. :/