Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım normal şartlarda da Fatmagül'ün 7-8 kilometre koşması gerekiyordu.Fatmagül'ün evi germiyandakızlar fatmagül tecavüz sahnesi urla ıldır köyünde zeki müren adasında çekilmiş hiç te gece yarısı fatmagülün koşarak gidebileceği bir yer değilmiş
Kerim'i de melek gibi göstermiyolar mı nerdeyse unutucaz yani o safın yüzünden oldu ilk koştu o yakaladı yardım ederek suça iştirak var nişanda evin içinde önünü kesmeler falan yargılansa tahammüt de var. Belki ereksiyon olamadığı için yapamadı ne biliyoruz. Ben mi çok kinciyim anlamıyorum ki...
Kerim'i de melek gibi göstermiyolar mı nerdeyse unutucaz yani o safın yüzünden oldu ilk koştu o yakaladı yardım ederek suça iştirak var nişanda evin içinde önünü kesmeler falan yargılansa tahammüt de var. Belki ereksiyon olamadığı için yapamadı ne biliyoruz. Ben mi çok kinciyim anlamıyorum ki...
yani tabi sonuç olarak kerim tecavüz edilmesine ses çıkarmadı,engel olmadı..zaten bu sebeple bu kadar ezik,mahçup ve suçlu bulduğu için kendisini bu kadar utanıyo,bu kadar kızıyo kendisine..
başlarda öncelikle para ve korku sebebiyle yanında olmuş olsa bile, artık tam anlamıyla aşık olduğu için fatmagülün yanında ve bırakmayacağını söylüyo onu..
bu da önemli bişey..
hele mustafa karaktersiziyle kıyaslanıcak olursa........