- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 150066
UGLY BETTY (Beren Saat)
Vallahi tanıyamadım. İstanbulu ziyaret eden ünlüler kervanına Ugly Betty de katıldı sandım. Sonra Beren Saat dediler de uyandım. Dünya güzeli kız. Kendini çirkinleştirmek niye? O bottan taşan beyaz çoraplar, o saç baş, o gözlükler, o yüz ifadesi niye? Kendi bilir.
Melis ALPHAN
Fatmagül imajına alışmış anlaşılan
Eki Görüntüle 150066
UGLY BETTY (Beren Saat)
Vallahi tanıyamadım. İstanbul’u ziyaret eden ünlüler kervanına Ugly Betty de katıldı sandım. Sonra Beren Saat dediler de uyandım. Dünya güzeli kız. Kendini çirkinleştirmek niye? O bottan taşan beyaz çoraplar, o saç baş, o gözlükler, o yüz ifadesi niye? Kendi bilir.
Melis ALPHAN
Eki Görüntüle 150066
UGLY BETTY (Beren Saat)
Vallahi tanıyamadım. İstanbulu ziyaret eden ünlüler kervanına Ugly Betty de katıldı sandım. Sonra Beren Saat dediler de uyandım. Dünya güzeli kız. Kendini çirkinleştirmek niye? O bottan taşan beyaz çoraplar, o saç baş, o gözlükler, o yüz ifadesi niye? Kendi bilir.
Melis ALPHAN
Kabanın rengini sevmedim ama çok şeker olmuş bence. Çok doğal. Hiç de çirkinleştirmemiş kendini. Millet alışkın tabi her daim full makyajla gezen ünlüleri görmeye. Beren'in yaptığı gibi Hollywood'da dolanan bir sürü ünlü var oysa. Biz daha aşamadık bunları. O da insan, istediği gibi takılır. Melis Alphan saçmalamış.
ertuğrul almış. kendini sağlama almak için.
ertuğrul almış. kendini sağlama almak için.