- 6 Şubat 2011
- 279
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ah nerdesin aşkı memnu senin için her gün sofralar hazırlardım seni izlerken sofrayı unuturdum tabiYouTube - Ask-i Memnu - Jenerik
bu hafta izlerken içime gına geldi resmen fatmagül ne kadar gıcık öyle! senaristler bu diziyi diğer sezona taşımayı düşünmüyorlardır umarım
yabancı damat dizisinde kerim ne komik öyle kulaklar kepçe falan.saçını ondan uzatmışlar demek ki şimdi çookkk yakışıklı ama
arkadaşlar dizinin iki bölüm sonra biteceğinğ duydum doğrumu acaba bilgisi olan varmı
ben de yaz sonuna doğru tekrar çeşmeye gidip çekimlere orada devam edecekler diye biliyorum.annemlere öyle söylemişler..arkadaşlar dizinin iki bölüm sonra biteceğinğ duydum doğrumu acaba bilgisi olan varmı
yok canım öyle bir şey. sette çalışan tanıdıklarım var
,tşkler bi arkadaşim söylemişti bende nette araştırdım bulamadım biraz ağir ve sıkıcı bazen ama yinede seviyor izliyorum ilerde inş biraz heyecan katarlar
26.bölümden itibaren fato nun icinde zorla bastirdigi ask depresecek.....ask geliyo askkkk 26.bölümde facede okumusdum
zaten biri yine tecavüze yelkencekmis,selim olamaz meltem yer bukez vural da olamaz bu kez kesin intihar eder o psikolojiyle....olsa olsa erdogan olur,zaten gözü vardi diyo ya cakmak cakmak nassi bakiyordu
arkadaslar, cekımler cok uzun sürdüğü için fragman biraz gec cıkacakmıs... yani bu hafta dizi varrr