Fatmagül'ün Suçu Ne ? Kanal D

Hayır etki eder kimyasal maddeler. Sen sen olmaktan çıkarsın, beynini etkiliyor sonuçta.
Ben bunu yakından başka insanlarda gördüm daha önce.

Diğer dediklerin konusunda haklısın Kerim'e aşık olması çok saçma olur.
O da hikayenin mantıksızlığından kaynaklanan bir şey.
Nasıl aşka çevirecekler, nasıl saçmalayacaklar merak ediyorum.

Fatmagül'ün doğru düzgün açıklama yapmaması da bu diziyi yazanların suçu.
O kısmı da çok aptalca buluyorum. Muhakkak biraraya gelip konuşmalılardı ki
gerçek hayatta böyle bir şey olsa konuşulurdu. Amaç Kerim ve Fatmagül'ü
biraraya getirip diziyi uzatmak. Yoksa konu biter zaten. Hiçbir dizide mutlu mesut
hayatlar göremiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hırsızların cesaret için bu haplardan alıp da hırsızlık yaptığını biliyor musunuz arkadaşlar??

Hap alan insan kendini bilmez,bambaşka biri olur çıkar.

Kerim hap almasaydı asla öyle bir duruma izin vermezdi.

dizide olayları büyütmeleri lazım her hafta aynı şeyler sıkıyor..fatmagül karakteri çok sessiz mıymıyyy ayyy sanki başrol yengesine ait

dizide olayları büyütmeleri lazım her hafta aynı şeyler sıkıyor..fatmagül karakteri çok sessiz mıymıyyy ayyy sanki başrol yengesine ait
katılıyorum, beren bi tek ilk bölümde rol yaptı, sonrasında hiçbirşey yok.
bu gidişle ilk sezonu bile çıkaramaz bu dizi.
ahhh aşk-ı memnu aaahh

katılıyorum kızlar dizi şu an hep rolentide gidio bişeyler olsun artık yaa değişsn artık hala mustafa kerimi bulmaya çalışıo onlarda ev yerleştrmeye çalışıo kaç bölümdür aynı şey sıkıldım birşeyler olsun artık dizi sanki fatmagülün suçu ne değil mukaddesin entrikaları gibi bişey

Son düzenleme:

aynen bende mustafaya çok gıcığım çok adi biriymiş,fatmagülü ortada bıraktı ama öteki kadının ne iş yaptığını bile bile badem ezmesi aldı,yakında o kadınla evlenirse hiç şaşırmam
yenge gerdanları yine açmış herzamanki gibi göğüsleri nasıl salladı öyle koptum valla

Allaaamm çok yavaş ilerliyo çookk

ben iki bölümdür izlememiştim,
bugün bi baktım,mustafanın suratındaki morluk hala duruyo,fatmagülün ayak bileğindeki o sargı hala duruyoo..
inanamıyorumm,dalga mı geçiyolar ne

aşkı memnu ne güseldi yaaa

Son düzenleme:
kaldırılması gereken dizilerden biri de bu bence :)))

mistiga bak badem ezmesi aldi hemde 65tlye hemde ne yaptigini bildigi bir kadina,:84 kadina bile fatmagulden daha fazla deger veriyor pes yani.valla bu dizide magdur olan iki kisi var biri ebe ninedigeri de kerimcocuk bir turlu kendini ifade edemiyor fatmagule yahu tamam suclu ama diger pislikler kadar ve mustafa kadar suclu degil

ayrica dizi kagni hizinda ilerliyor olmuyor boyle olmuyor:86:yakinda kerimin koynuna atlayacak doseceklerini emmislerine kadar acan azgun yenge:86:

Keşke beğendim butonu olsaydı. Aynılarını düşündüm ben de bu akşam ama yazmadım niyeyse.

Yengenin haline tavrına hastayım zaten.

sen çok yaşa cnm yaaa
aynı şeyleri düşündüm bende yenge gergedangerdan gibi açmış bağrını kerime atlaması an meselesi:90:

benim anlamadığım senaristler ne vermeye çalısıyor ızleyıcıye ?

fatmagül ' mustafayı haklı görüyor ' yok kirlenmişte hayalleri yıkılmışta ee kızım hayallerın yıkıldı tamam da hayallerını yıkan adamların başında sözde senin aşkından ölüp biten adam da var.. Mustafada en az kerim kadar suçlu ..
kerim de tecavuz etmedı ama yapılana göz yumdu / ki üstelik olay anında kerim sarhoş falandı .. kendinde değildi yani..

ama mustafa olaylar karşısında ilk önce çok sevdiği kızı sattı !
kimse mustafa suçlu demiyor yahu , komık olan fatmagul de onu sucsuz buluyor ..
seyirciye yansıtılan çok yanlış bence ..
zengin adamların üstünden hap çıkıyor buna rağmen kahramnan avukatımız bu olayıda pislikle çözüp adamları mapustan cıkarıyor

Bu dizi en kısa zamanda Kaldırılmalı !! saçmalıklarla dolu
ha ben nıye ızlıyorum beren saat var dıye ama yok ılk yarım saattınden sonra oda kurtaramıyor kapatıyorum...

kerim mustafayı tanıdı ama mustafa kerimi tanımayacak bence.
hatırladığım kadarıyla mustafa kerimi daha önce hiç görmemişti.

Keşke beğendim butonu olsaydı. Aynılarını düşündüm ben de bu akşam ama yazmadım niyeyse.

Yengenin haline tavrına hastayım zaten.

valla ben sinir oluyorum bu mistiga hepsinden suclusu mistik fatmagul diyor ya bide bende mustafayla buyudum diyemadem beraber buyudunuz bu zalak seni hic mi tanimadi seni bir kalem de silip atti.sende hala mistik mistik diye zirla deliaglarken ikiniyor fatmagul deli oluyorum o ikinmaya

sen çok yaşa cnm yaaa
aynı şeyleri düşündüm bende yenge gergedangerdan gibi açmış bağrını kerime atlaması an meselesi:90:

vallahi otobuse binerken ebenineden sonra nasil sarilip yapisiverdi cocuga mucuk mucukkeriminde komigine gitti azgun yengediziyi yenge goturuyor ,rahmi olmasa gerci rahminin olmasida sorun degil kerimden yuz bulsa:76:kerimin isi biter yenge onu ham diye yermukaddesin sucu ne?:92:

bende bu fatmagülle yeğeninin aynı kücücük yatakta yatmasına anlam veremiyorum ya Allah aşkına bi yatak versinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…