Gelinlik Modelleri fatmagülün gelinliği (fatmagülün suçu ne)

dün akşam kudurdum resmen tv başında böyle kötü bir gelinlik olabilir mi güzelim kıza.. saçlar desen ben temizlik yaparken bile öyle toplamıyorum.. çookk hafif bir makyaj, tamam duru, sade yapmak istemişler bence ama suyu çıkmış yanii :/ hahaha sinir oldum dün kerime diyo fatmagül : " gerçekten güzel olmuşmuyum? ben diyorum rezaletsin fatmagüüllll ayrıca gelinliğin bir askısı diğerinden kalın, drapelerden demeyin çok kötü görünüyo

bence gelinliği güzelmiş yani abartılacak kadar kötü değil... sade ve şık olmuş ama sanırım takıları pek yakışmamış... dağınık topuz olsa daha güzel olabilirdi ama gelin çiçeğine bayıldımmmmmm

tamam da arkadaslar birseyi unutuyorsunuz
bu bir DIZI, ve kiz öyle zengin de degil. FATMAGÜL o, baskasi degil. SADE bir kiz, bence COK UYGUN ve cok zariff kuu gibi olmus.
saclarini KIR DÜGÜNÜ tarzi yapmislar, bence uygun, ama önleri gicik duruyordu kivir kivir.

KIR DÜGÜNÜ yapiyorlar bence hepsi sahaneydi.
ELINDE DIKTI dediler, daha abartili birsey giydirselerdi asil nebicim senaryo derdim.

tamam gelinlik elde dikilmiş filan ama yaşına göre çok klasik durmuş elde dikilebilcek daha modern gelinlikler eminim ki vardır :51 tamam köylü kızı çok sade bir kız ama o kadar özentili saç makyaj sahnesinden sonra böle ortaya çıkması biraz garip oldu

sade gelinlikleri beğenirim ama bu gelinliği beğenmedim.sanırım fatmagül kendi diktiği için abartılı bişeyler yapmamışlar.ayrıca saçi da hoşuma gitmedi.sezon başında tanıtımlardaki gelinliği ve saçı bundan bin kat güzeldi..

aynen sana katılıyorum herkes çok sade olmamış falan demiş karakter zengin şaşalı gösterişi seven bi karakter değil ve elinde dikmişti eğer bundan daha gösterişli bişey giyseydi işte o zaman olmazdı bence çok şık bi gelinlik fatmagüle çok yakışmış bayılıyorum bu kadına özelliklede diziye bitecek diyede çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…