• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Fatih Yasmin gelinlik hakkında fikri olan var mı ?

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
34
sürekli bir gelinlikçi hakkında fiikir soruyorum ama kafam çok karıştı:( göbekli biri olduğum için beni hem zayıf göstercek hemde danteli kaliteli bir gelinlikçi arıyorum burda bir modeli beğendim ama daha çok diktiren tanıdığı oaln varsa da yorumlarını merak ediyorum

sürekli bir gelinlikçi hakkında fiikir soruyorum ama kafam çok karıştı:( göbekli biri olduğum için beni hem zayıf göstercek hemde danteli kaliteli bir gelinlikçi arıyorum burda bir modeli beğendim ama daha çok diktiren tanıdığı oaln varsa da yorumlarını merak ediyorum
canım aynı sorun bende de var aynı şekilde kafam karmakarısık oldu modelim belli ama kimseye güvenemiyorum :(
ve 20 nisanda nikahım var :( acil karar vermem lazım ve cok pimpirikliyim malesef :(
gerçekten ben su kişiye diktirdim göbeğim kilom olmasına rağmen okadar güzel yaptıki çok memnun kaldım suraya gidin gözünüz kapalı kendinzii gelinliğinizi emanet edin diyen çıkmadı ya :43:

canım aynı sorun bende de var aynı şekilde kafam karmakarısık oldu modelim belli ama kimseye güvenemiyorum :(
ve 20 nisanda nikahım var :( acil karar vermem lazım ve cok pimpirikliyim malesef :(
gerçekten ben su kişiye diktirdim göbeğim kilom olmasına rağmen okadar güzel yaptıki çok memnun kaldım suraya gidin gözünüz kapalı kendinzii gelinliğinizi emanet edin diyen çıkmadı ya :43:

offf çok zor ya :( senin en azından modelin belli, benim modelim bile belli değil :(

modelim belli olmasaydı biri yönlendirirdi onu yaptırırdım bu daha kötü emin ol :( modelim dantelli bir elbisenin üst kısmı yani aslında o gelinlik değil ben gelinliğimin üstünü öyle isityorum altnı Kilolu oldugum için A kesim istiyorum eteğinde su yolu olacak ama yukarı doru simetri uzantılarla olacak falan filan da kim dikecek off :(

Back