- 28 Haziran 2016
- 34
- 24
- 29
Kızlar merhaba, yeni üye oldum ama 1 haftadır sürekli forumdaki meme estetiği mesajlarını okuyorum. Sonuçta göğüs büyütme ameliyatı için İzmir' de 2 isim netleşti aklımda Cenk Tokat ve Fatih Uygur.
Ama ben bir hata yapıp Cenk Tokat'a muayene olmadan Fatih Uygur'la görüşür görüşmez ameliyat günü aldım. Zamanım biraz kısıtlı olduğu için aceleci davrandım ama sürekli Cenk Tokat kurcalıyor aklımı
Bu iki isim hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi? iki kişiden birine Göğüs büyütme ameliyatı olmuş olanlar sonuçları paylaşırsa çok sevinirim. Hatta Ufuk Bilkay da var onunla ilgili de bir ara git gel yaşadım.
Ameliyatım Temmuz' un ortasında, yanlış tercih yapmış olmaktan korkuyorum
Ön ödeme yapmış olmama rağmen hala değiştirme ihtimalim var önemli olan ameliyat sonucu :/
Şimdiden çok teşekkürler, umarım olabildiğince çabuk dönüşler alırım
Ama ben bir hata yapıp Cenk Tokat'a muayene olmadan Fatih Uygur'la görüşür görüşmez ameliyat günü aldım. Zamanım biraz kısıtlı olduğu için aceleci davrandım ama sürekli Cenk Tokat kurcalıyor aklımı
Bu iki isim hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi? iki kişiden birine Göğüs büyütme ameliyatı olmuş olanlar sonuçları paylaşırsa çok sevinirim. Hatta Ufuk Bilkay da var onunla ilgili de bir ara git gel yaşadım.
Ameliyatım Temmuz' un ortasında, yanlış tercih yapmış olmaktan korkuyorum
Ön ödeme yapmış olmama rağmen hala değiştirme ihtimalim var önemli olan ameliyat sonucu :/
Şimdiden çok teşekkürler, umarım olabildiğince çabuk dönüşler alırım