Fatih Terim, Ülkece de bu turnuvaya hazırlanamadık.

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.418
1.123
Fatih Terim, kendisini eleştiren tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'e, "TRT bu ülkenin kanalı, bu da ülkenin takımı, sonra sen de hocam niye suratın asık diyorsun." dedi.

EURO 2016 kapsamında Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın toplantısı yapan Fatih Terim, kendisini eleştiren tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'e cevap verdi.

"BİR TARİH PROFESÖRÜ ÇIKIP..."

"Tabloya baktığım zaman çok gülmem lazım. Yakın zamanda bütün meraklarınızı gidereceğim, rahat olun. Bir tarih profesörü çıkıp olmadık şeyler söylüyor TRT'de. Tarih programında, 'Milli Takım bir an evvel dönmeli...' deniliyor. TRT bu ülkenin kanalı. Bu da ülkenin takımı. Sonra sen de hocam niye suratın asık diyorsun."

"ÜLKECE BU TURNUVAYA HAZIRLANAMADIK"

"Beklediğim ancak boyutunu tahmin edemediğim sorunlar yaşandığını zaten daha önceden söyledim. Oyuncuların buraya gelmeden önce hazırlanmasını beklerdim. EURO'ya EURO'da hazırlanılmaz. Ülkece de bu turnuvaya hazırlanamadık." dedi.

http://www.ensonguncelhaber.com/haber/fatih-terim-ulkece-de-bu-turnuvaya-hazirlanamadik-128178.html

hocam valla benim oğlan hastaydı ondan hazırlanamadım, diğer kızlar neden hazırlanamadı bilmiyorum rapor getirirler onlarda

ya ciddiyim, biri uyandırsın beni.. gözümü Norveçte falan açayım bak mübarek gün Allahın adını verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…