Fatih Terim: Utanması gereken biri varsa ben değilim

Capture.JPG

:KK70::KK70::KK70:

İsteyince iyi oynuyorlarmış demek ki.Akşam bayağı iyi oynadılar.Bir ara içim geçmiş ,oğlumun gooooool diye bağırmasıyla kendimi ayakta buldum:confused:
sorma yaa çok stresliydi.bi ara kendime geldimki nefesimi tutmuşum boğulmak üzereyken farkettim :) biz bitti demeden bitmez

Utanması gereken birileri varsa o ben değilim. Utanması gerekenler, bu takımın, bu kafilenin bu hale gelmesini sağlayanlar olmalıdır.

BU noktaya gelmesini ben sapladım sanki. Bir takımı bir noktaya teknik direktör değil de ebem mi getirir acaba. Kötü kötü konuşturuyorlar adamı.

Başarınca kendileri, başaramayınca başkaları suçlu canıııım. Tipik Tırkish kafası. Yok yani senelerdir bu adam var ve senelerdir yarı finali görmedik, azimle neden bu adam TD oluyor anlayamıyorum. Elimizde hiç mi daha iyisi yok abi?

Zaten adamlar maç öncesi İspanya süper takım elimizden geleni yapıcazla maça başlıyor. Yani yenilirsek biz kötü değiliz adamlar çohhh iyi demenin başka yolu. Hee yavrum he, onların futbolcularının 4 ayağı, kalecilerininde 4 kolu var ve gecıt gibi uzuyor. Para almaya gelince de az verelim size o zaman.

valla dünkü maçı da otomatik olarak millet güzel oynamış oluyor bu mantıkla.. maaşlarınızı da millete dağıtın, hani canınız sıkılınca günah keçisi yaptığını millete.. şimdi bu maçla artık 100 yıl daha takımın başında kalır kısmetse..

ben toplantının uzun bir kısmını izledim de,
bundan daha feci bir açıklaması vardı,

yabancı bir gazeteci soruyor: "ilk iki maçta istemediğiniz sonuçlar aldınız, son maçta neyi değiştirmelisiniz ki istediğiniz sonucu alabilesiniz"

cevap: "öncelikle skor değişik olmalı"

soran adamın yüzünü merak ediyorum bu cevaptan sonra. ben de o kadar saçma sorudan sonra çok güzel bir soru demiştim duyduğumda.

Back