fatih spor a.ş'de platese giden var mı?

bettercallponny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
239
36
merhaba arkadaşlar,

fatih civarında pilates kursuna gitmek istiyorum. ancak hocaların profesyonel ve ğitimli olduğu bir yet olmalı. biliyosunuz yanl hareketler yaparak kendimizi sakatlamamız mümkün.

araştırma yaparken fatih spor kompleksi gözüme çarptı. buraya devam eden var mı? hocalar işin ehli mi?

Orası belediyeye ait bir spor salonu. Sanırım gidebileceğin en güvenli yer.

Ben çok önceden gitmiştim step-aerobik için. Çok tatlı bir hocamız vardı o zamanlar. İşinin ehliydi.

Ben de buraya gitmek istiyorum. Fitness ya da plates için.Aslında fatih'e çok yakın değiliz ama ben fatih spor a.ş yi çok merak ediyorum ve gitmek istiyorum.Benim kuzenlerim yeşilpınardaki yüzme havuzuna gidiyor.Aylık ya da 2 aylık 15 tlydi sanırım tam hatırlayamadım ama üyelik olması için bayağı bir bekleniyor, dolulukla alakalı herhalde.Burası da öyle mi acaba.Hocaları falana nasıl?Giden arkadaşlar bilgi verebilirse çok iyi olur.

Canim ben bikac sene once gittim oraya. Yesim hoca vardi o zamanlar. Cok tatliydi. Sonra o ayrilinca baska hocalar geldi gitti. Duzene sokamadilar bi turku. Cok sikildim biraktim. Hocalar beden egitimi spor mezunu. Pilates konusunda uzman olup olmadigini ders esnasinda anliyosun ama cok sorun degil. Cunku spor egitimi almis olduklari icin ben guveniyodum. Ben cok memnun kaldim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…