Fatih IRMAK Meme Büyütme Ameliyatım

SENA44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
1
0
27
Merhabalar yaklaşık bir buçuk ay kadar önce meme implant ameliyatı oldum. Ameliyat olma kararını vermek benim için çok zordu çünkü bu durumu hiç bir zaman fiziksel bir kusur olarak görmedim ama psikolojik anlamda beni oldukça yıpratır hale gelmişti ve tek çözüm ameliyattı. Ameliyat olmadan önce birkaç doktorla görüştüm bu hekimlerden biri Fatih Irmak hocaydı. Zaten benim için çok stresli bir süreçti ama neyse ki bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü hekiminiz sizi ne kadar içten karşılar ve anlayışlı davranır, güler yüz gösterirse o kadar kolay aşılıyor bu süreç. Şimdi oldukça memnunum fatih ırmak hocamın yaptığı ameliyattan tekrar teşekkür ediyorum.
Ameliyattan hemen sonra yaşadıklarımdan bahsedecek olursam İlk birkaç gün ameliyatın etkisini üzerinizden atmakla geçiyor ve çok kolay hareket edemeyebilirsiniz, rahatça hareket edebilmek özellikle kollarınızın hareketi iki haftaya kadar normale dönüyor. Ben çok şükür çok şiddetli ağrılar yaşamadım yani dayanılamayacak ağrılar çekmiyorsunuz. İmplanta alışmak biraz güç oldu ama şimdi hissetmiyorum bile vücudumda yabancı bir maddenin varlığını. Ameliyat olmadan önce çok kararsızdım ama şimdi doğru kararı vermişim diyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar için sadece yaşadığım tecrübeyi ve doktoruma olan memnuniyetimi dile getirmek için yazıyorum umarım yol gösterici olabilirim.