- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onur'un gizli aşkı Pelin galiba..
Bi şey sorucam ben ilk bölümü izmememiştim Aslı'ya ilk bölümde ne oldu nasıl evlendi böyle bilen biri anlatabilir mi ?
bende merak ediyorum o çocukla birlikte olup evlenmek zorunda filanmı kaldı acaba?*
o kocası olacak adam emremidir nedir Aslıya zorla sahip olmuş aslı istememiş ama o dinlememiş. ilk bölümde zaten öyle bir sahne olmadı da aslı nerimana anlattı neler olduğunu. anneside aslıyı telefonda konuyu konuşurken duydu anne öyle öğrendi yani ve evlendirmeye karar verdi. yaktı kızı tabii şimdi fark etti..
teşekkürlerrrrrrr
farkettinizmi bilmem nerimenın cümleleri ezberden söylediği çok belli oluyor
uzun cümleleri yavaşça ezberinden söylüyo
ve bu çok belli oluyo
çokta itici duruyo
ayyyy kadirrrrrrrrrr senin bu dizide ne işin varr yahuuuuuuuuuu
'Fatih Harbiye' adlı dizi ile ekranlara gelen genç kızların yeni gözdesi Kadir Doğulu ve genç yaşına rağmen birçok dalda ödülü bulunan güzel oyuncu Neslihan Atagül arasındaki aşk dedikoduları doğru çıktı.
[h=4]EL ELE TUTUŞUP ŞARKILAR SÖYLEDİLER[/h]Akşam'da yer alan habere göre; Sevgililer, Asmalımescit'teki bir mekanda yanlarında bulunan arkadaşları ile birlikte gece geç saatlere kadar eğlendikten sonra Sisore Karadeniz Pide'de çorba içti. İkili, mekan çıkışı el ele tutuşup şarkılar söyleyerek yürüyeme başladıkları sırada flaşların patlaması ile yüzlerini saklayıp sağa sola kaçtı. Bu sırada tekrar görüntü almak isteyen basın mensuplarına oyuncuların arkadaşları saldırmaya çalıştı. Çevredekiler araya girerek gerginliğin yatışmasını sağlarken, oyuncu ve sevgilisi bir taksiye binerek uzaklaştılar.
reklam kokuyor bu aşk bence kızlar