- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
aynen. güzel bir kız.. farklı bence doğal. ama baş rolün ağırlığını kaldıramıyor.
kesinlikle, kadir'e de yakısmamıs..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen. güzel bir kız.. farklı bence doğal. ama baş rolün ağırlığını kaldıramıyor.
kesinlikle başrol oyuncusu kız başka biri olmalıydı..diziyi beğendim ama kızı görünce çocuk gibi yahu soğuyorum diziden
pelin su karakterinde oynamadıki canımbir gece ilk bölümünün tekrarı ile başladım izlemeye...
dizi güzel kitabında özetini okudum neriman ve şinasi evleniyor diyor..
ama burada filim başka dönecek...
orada bir rus adammı bir aşktan bahsediyor bburada öle bişi yok anlamadım..
bencede haklısınız başrol oyuncusu çirkin değil ama pelinede rakip olacak bir albeninisi yok...
pelin karakteri kesinlikle nerimandan daha albenili daha havalı..bazı insanların kimyası öyledir...
mesela bakınınz bir Nebahat çehre hiç temizlikci rolünde yada fakir bir anne rolünde oldumu
geçmişini bilmiyorum ama kadın haziran gecesinde ünlü zengin bir iş kadınıydı...
sonra bihterin annesi...valide sultan şuanki dizisindede zengin bir kadın rolünde..
yani bu kadına zaten diğer roller üstünde eğrelti durur...pelin karakteride öyle
boylu poslu ,seksi, güzel, zaten su rolundede güzeldi....
neysee bu hafta izleerken uyuz oldum ama yaaa pelin karakterinin rujunu nasıl sürüyorlar yaa ağladıkca tiksindim yaa
ağız ağız değil mağra mübarek kocaman çıkıyorr...çirkinlik abidesi oluyor....
heycanlıbitti bakalım ne olacak ...birde şu hala kızını anlamadım ben yaa bi numara var ama bilen anlatsın yaw :)
pelin su karakterinde oynamadıki canım
küçük sırları diyorsun dimi sen? pelin orda başka biriydi
ayrıca çok haklısın bence pelin ağlammalı diye yollara düşelim
o neydi öyle yaa tiksinçççççç:120:
castta büyük hatalar var bence... ilk bölümün yarisini ve ücüncü bölümün tümünü izledim
o kiz basrole hic uymamis, ve pelinde hic yakismiyor... o saclarin rengi ne allah askina?
su an en cok tutulan dizilerden birinde oynuyorsun adam akilli bi kuaför bulup saclarina
sana yakisan bi renk attiramiyorsun...
neriman icin iki erkegin savasacagi hic inandirici degil, kizda öyle bi hava yok...
sokaga cik ondan daha güzel 10 kisi bulursun....
en cok sinirimi bozan sahneler asliyla olanlar, ne cok üzüldüm kiza
tacavüze ugruyor, zorla evlendiriliyor yetmiyor bide o igrenc kayinvalidenin
hizmetcisi oldu simdi...
Kadir dogulu ve neslihan atagul arasinda ask baslamis