merhaba muayene ücreti nedir FAtih Bey'de ve ameliyat fiyatı ?
Merhaba €2500
forumda araştırırken o kadar çok arama yaptım ki, en sonunda önümüzde ki haftaya muayene randevusu aldım FAtih Dağdelen'den.
TAVSİYE ETMİYORUM.Bugün görüştüm asistaniyla yurtdışına çıkmış gelsin gorusecegim ben oldum memnun değilim herkes çok bağriz gözle görülen yamukluk var diyor söylediğim de 6 ay sonra bakarız dedi bakalım görüşecem gelince umarım halledilebilir yoksa sonrasını düşünmek istemiyorum..Nisan 2015 de olmuştum ameliyat ilgisiz tamponları bile telefona bakan arkadaş çıkarmıştı buket diye birisi o derece yani
Ameliyat sonrası kendisi ni görmeniz mümkün değil zaten orda olsa bile bakmiyor bence gidip paranızla kendi nizi rezil etmeyin çok daha güzel doktorlar var ama fikir sizin bence burada yazan her yazıya inanmayın bizzat kendi asistanlarının buraya yazdıklarini biliyorum hatta sonra aralarında dalga geçiyorlar sorusu olan pm den yazarsa yardimci olurum iyi akşamlar
Bu mumkun degil. Hic bir hasta kendisini taburcu edemez elbet ilgileniyorlar orda birsuru asistan var her katta fazla fazla halini hatrini soran asistanlar var, siz hangi hastaneye gittiyseniz Dora hastanesiyle alakasi yok. Reklam amaci yapsam elime ne gecicek? O yuzden bilip bilmeden konusma bence. Ben gayet memnunum ve burda duzgun sekilde memnuniyetimi paylastim. Eger sen memnun kalmadiysan bu senin sorunun benim burnumu gormeden laf etme. Sonucta kimin memnun kaldiginada sen karar veremezsinBence sizde onun adına reklam yapanlardansınız ama benim mağduriyetim devam ederse ben nasıl reklam yapacağımı biliyorum oda olmazsa hastanede ne yapacağımı biliyorum siz bilmeden konusuyorsunuz ben ameliyat olduğumda kendi kendimi taburcu ettim hastane se kimse yoktu o gün vale bile yoktu arabayi bile almaya ben gittim siz neden bahsediyorsunuz lütfen burada başkasının hakkını yemeyin rica ediyor bence buraya reklam amacli geldiğiniz çok net yapmayın insanları olmayan bir şeyi çok güzel olmus gibi lanse etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?