• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatih Dagdelen mükemmel burun estetigi

Mer07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
10
0
1
Merhabalar,:KK52:

Ilk once burun estetigi hakkinda kararsiz kalanlari kesinlikle Fatih Dagdeleni tavsiye ederim! Daha hicbir doktor arastirmadan direk Fatih beyi tercih ettim. Resimlerden olsun televizyondan olsun bir anda kendisine cok güvenmemi sagladi.

Ameliyata girmeden önce hastanede asistanlari cok iyi ilgilendiler sagolsunlar. Kan testinden tut tansiyona kadar her detayi control edip ameliyata hazirliyorlar buda tabi benim ameliyat korkumu azaltti.
Ameliyat odasinda bile cok iyi ilgilendiler. Kisa süre sonra ameliyat oldum ve uyandiktan sonra hicbir sekilde agrim sizim yoktu ve hic nefes darligi yasamadim. Ayni gün hastanede kaldim ve cok rahat uyuyabildim, hic kanama olmadi.

Hastanede bir gece kaldiktan sonra eve gidebilirsiniz. Ben istedigimi yiyebildim hatta ameliyattan 2 gün sonra burnumdan nefes almaya basladim burnumun alcida olmasina ragmen. Agri kesici almistim ezcaneden her ihtimala karsi ama inanirmisiniz hic kullanma geregi duymadim. Ne agrim oldu nede sizim, cok hafif morluk vardi oda nerdeyse görünmiyecek sekildeydi.

Bir hafta sonra burun alcim alindi. Buda ayni sekilde agrisiz sizisiz oldu. Tampon zaten kendiliginden eriyip gitmis hic zorluk cekmedim. Hatta ameliyattan sonra eskisinden daha iyi nefes aliyorum!

Burun alcisi alindiktan sonra burun sprey tavsiye ediliyor onlari kesinlikle kullanmaniz lazim, cok faydasi oluyor. Burnum hala sis olmasina ragmen cok güzel ve dogal gözüküyor ve inaniyorumki zaman gectikce sisligi dahada inecek ve cok daha güzel olacak.

Ayrica kafaniza takilan sorunuz oldugunda kesinlikle cok kolayca Fatih beyle veya asistanlarina herzaman sorunuzu sorabilirsiniz. Herzaman ilgileniyorlar bu ister ameliyat öncesi olsun ister ameliyat sonrasi.

Bundan sonra tek güvenebilecegim doktor Fatih Dagdelen. Cok zor agrili ameliyat gecirecegimi zannetmistim ama gercekten cok kisa suren agrisiz sizisiz ve cok rahat bir ameliyatti, iyilesme süresi bile bende en fazla 1 hafta sürdü

Tekrar Fatih beye cok tesekkür ederim cok memnun kaldim ve ellerine saglik burnuma güzel ve dogal sekil verdiginiz icin!! Önerebilecegim tek doktor kesinlikle Fatih dagdelen :nazar:

merhaba muayene ücreti nedir FAtih Bey'de ve ameliyat fiyatı ?

forumda araştırırken o kadar çok arama yaptım ki, en sonunda önümüzde ki haftaya muayene randevusu aldım FAtih Dağdelen'den.

Ben hic arastirma yapmadan Fatih beyin tek bir videosunu izledikten sonra ve cevremdekilerinde memnun kalmasini duyduktan sonra randevu almistim. Ve gayet memnunum umarim sizde öyle olacaksinizdir :KK16:

TAVSİYE ETMİYORUM.Bugün görüştüm asistaniyla yurtdışına çıkmış gelsin gorusecegim ben oldum memnun değilim herkes çok bağriz gözle görülen yamukluk var diyor söylediğim de 6 ay sonra bakarız dedi bakalım görüşecem gelince umarım halledilebilir yoksa sonrasını düşünmek istemiyorum..Nisan 2015 de olmuştum ameliyat ilgisiz tamponları bile telefona bakan arkadaş çıkarmıştı buket diye birisi o derece yani

TAVSİYE ETMİYORUM.Bugün görüştüm asistaniyla yurtdışına çıkmış gelsin gorusecegim ben oldum memnun değilim herkes çok bağriz gözle görülen yamukluk var diyor söylediğim de 6 ay sonra bakarız dedi bakalım görüşecem gelince umarım halledilebilir yoksa sonrasını düşünmek istemiyorum..Nisan 2015 de olmuştum ameliyat ilgisiz tamponları bile telefona bakan arkadaş çıkarmıştı buket diye birisi o derece yani

Ilk kez duyuyorum, o yamukluk dedigin sislerin indigi yerdir herhalde cok normal bir tarafin sonradan sisi inmesi, hergün dogru sekilde masaj yaptiginda zaten sekli düzelir. Buarada Fatih bey yurt disinda degil. Tamponlari cikartan bayan Fatih beyin asistani olsa gerek, onlar hem telefona bakiyorlar hem tampon cikartmada tecübeliler benimle cok ilgilendiler sagolsunlar. Umarim zaman getikce istedigin gibi olur. Iyilesme süresi zaten 6 ay ve 1 seneye kadar sürer. Biraz daha sabir :)

Ameliyat sonrası kendisi ni görmeniz mümkün değil zaten orda olsa bile bakmiyor bence gidip paranızla kendi nizi rezil etmeyin çok daha güzel doktorlar var ama fikir sizin bence burada yazan her yazıya inanmayın bizzat kendi asistanlarının buraya yazdıklarini biliyorum hatta sonra aralarında dalga geçiyorlar sorusu olan pm den yazarsa yardimci olurum iyi akşamlar

Telefona bakan arkadaşlar bile yalan söylüyor o zaman bugün aradım Buket hnm ayrılmış zaten memnun olanlar olabilir ben değilim ama kredi çekip te verdiğim parayi kimseye yar etmem hakkımida Yedirtmem

Bence sizde onun adına reklam yapanlardansınız ama benim mağduriyetim devam ederse ben nasıl reklam yapacağımı biliyorum oda olmazsa hastanede ne yapacağımı biliyorum siz bilmeden konusuyorsunuz ben ameliyat olduğumda kendi kendimi taburcu ettim hastane se kimse yoktu o gün vale bile yoktu arabayi bile almaya ben gittim siz neden bahsediyorsunuz lütfen burada başkasının hakkını yemeyin rica ediyor bence buraya reklam amacli geldiğiniz çok net yapmayın insanları olmayan bir şeyi çok güzel olmus gibi lanse etmeyin

Ameliyat sonrası kendisi ni görmeniz mümkün değil zaten orda olsa bile bakmiyor bence gidip paranızla kendi nizi rezil etmeyin çok daha güzel doktorlar var ama fikir sizin bence burada yazan her yazıya inanmayın bizzat kendi asistanlarının buraya yazdıklarini biliyorum hatta sonra aralarında dalga geçiyorlar sorusu olan pm den yazarsa yardimci olurum iyi akşamlar

Memkün degilmi? Bence siz hiz resimlere bakmiyosunuz. Instagrama bi göz atin bence ameliyat sonrasi kac kisi ile resim cekindi alcilar alinmadan bile. Her doktor hakkinda olur olmaz yorumlar yapan oluyor siz daha Fatih beyin hastasi olmadan neye güvenip isini kötülüyorsun? Memnun olmayan baskasinin ekmegine laf atmasin lütfen. Herkes istedigi yere verir parasini bu seni hic ilgilendirmiyor.

Bence sizde onun adına reklam yapanlardansınız ama benim mağduriyetim devam ederse ben nasıl reklam yapacağımı biliyorum oda olmazsa hastanede ne yapacağımı biliyorum siz bilmeden konusuyorsunuz ben ameliyat olduğumda kendi kendimi taburcu ettim hastane se kimse yoktu o gün vale bile yoktu arabayi bile almaya ben gittim siz neden bahsediyorsunuz lütfen burada başkasının hakkını yemeyin rica ediyor bence buraya reklam amacli geldiğiniz çok net yapmayın insanları olmayan bir şeyi çok güzel olmus gibi lanse etmeyin
Bu mumkun degil. Hic bir hasta kendisini taburcu edemez elbet ilgileniyorlar orda birsuru asistan var her katta fazla fazla halini hatrini soran asistanlar var, siz hangi hastaneye gittiyseniz Dora hastanesiyle alakasi yok. Reklam amaci yapsam elime ne gecicek? O yuzden bilip bilmeden konusma bence. Ben gayet memnunum ve burda duzgun sekilde memnuniyetimi paylastim. Eger sen memnun kalmadiysan bu senin sorunun benim burnumu gormeden laf etme. Sonucta kimin memnun kaldiginada sen karar veremezsin

nisan 2015 de ameliyat oldum burun onların hepsi kurgu birde orda sinirden ağlayan lar vardı onlarıda gördünüz mü para biriktirip sırf biraz daha sağlıklı ve güzel gözükmek çarşamba günü kayıt yapmışsın ben 1 senedir burdayim sen mi Yalancısın ben mi acaba

Benimki daha yeni 3 ay oldu, su sis haliyle bile bukadar begendiysem bu senin niye bukadar cok zoruna gidiyor? Seninki istedigin gibi olmadiysa ben neyapiyim. Ben orda sadece guler yuzlu benimle dakkkada bir ilgilenen asistanlar gordum oyle sizin anlattiginiz gibi aglayan musteriye daha denk gelmedim. Siz istediginizi soyleyin bu benim Fatih bey ile ilgili memnuniyeyimi degistirmez.

Bana savunma na gerek yok mennunsan Güle güle mutlu uzun sağlıklı bir şekilde yaşamanı temenni ederim.ama ben değilim ve hakkımı aramak istiyorum senin le bi sorunum yok iyi akşamlar

Sagol benimde kimseyle sorunum yok. Sadece memnuniyetimi paylastim. Sanada iyi aksamlar

Sen ve senin gibi karakter yoksunu bir kaç kişi yüzünden insanlar yanlış tercih yapıyor

Az once daha bana karsi birseyin olmadigini soyluyorsun simdi laf atiyorsun. Sen kim oluyosunda benim karakterine laf ediyosum sen az once burda kufurleri bastirirken zaten kendi pis karakterini ortaya koydun. Iyi olmus Fatih beyin ellerine saglik burnunun daha yamuk olmasi dilegiyle insallah hadi yallah baska forumlari kirlet

Back