- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
-
- Konu Sahibi depresif2o
Evet bakdim bende cok guzel bir burnun var gercekden begendimm.. Fatih dagdelen muayne parasi aliyomudur ki hicde sormadim randevu alirkene :/
cok tesekkur ederim. Aliyordur cogu doktor aliyor hatta 400-500 liralardan bahsediyorlar. Goksel beyin fiyati bana cok makul gelmisti. zaten tasarim icin nerdeyse 1 saat vaktini veriyor cok ilgili.
Bugun fatih dagdelenle gorusdum almadii abdulkadir goksel aliyomus onlada haftaya randevum var ama bencede gayet iyi diger doktorlarin daha fazla aldini duymusdum zatencok tesekkur ederim. Aliyordur cogu doktor aliyor hatta 400-500 liralardan bahsediyorlar. Goksel beyin fiyati bana cok makul gelmisti. zaten tasarim icin nerdeyse 1 saat vaktini veriyor cok ilgili.
eee sonuc nasildi? fatih bey istemiodu sanirim ameliyat etmek en son... gorustugunuzde ne dedi? :)Bugun fatih dagdelenle gorusdum almadii abdulkadir goksel aliyomus onlada haftaya randevum var ama bencede gayet iyi diger doktorlarin daha fazla aldini duymusdum zaten
Aynen ameliyat edmicek tam detaya aslinda girmek istemiyorum kimseyi etkilememek icin..ama annemi edicek 3 dakikami ne toplam benim gorusmem surdu sonra anneme dondu hemen tamam dedii 5 dakika sonrada isimiz bidmisdi. Yani fatih dagdelen anladigm kadariyla burun kucultme inceltme filan oyle kucuk islemler yapiyor sadece bilemem tam tabide isde suan annem ameliyata giricek sonuc ne olacak bakalim burnunu inceltmek istiyoeee sonuc nasildi? fatih bey istemiodu sanirim ameliyat etmek en son... gorustugunuzde ne dedi? :)
Evet demi bende basarili buluyorum haftaya goruseyim de bakalim benimkini yapabilcekmiabdülkadir göksel tabi ki instagramda yaptgi burunları paylasıyor gercekten cok basarılı
merhaba aradan bayağı zaman gecti ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama ben daha önce cok sanssız bir emliyat oldum korkunc bır burnum vardı sağa doğru yamuk olmuştu, sonrasında abdulkadir göksel bey e gittim kendisi ile görüşmelerim sonucu ameliyat gunu aldım ve kendisine minnettarım bana sonderece muntazam yuzumle uyumlu bır burun yaptı , kendisini tavsiye ederim ,çok başarılı bir revizyon ve deviasyon sorununuda giderdi , kendisi çok guleryuzlu ve güven veren çok mutevazi ve konusunda cok basarılı bır doktor, bu tavsiyeyi benim yasadıgım acıları kımsenın yasamasını ıstemedıgım ıcın yazıyorum yanlış secımın dönusu cok zor hele konu saglık ıse, sevgi ile hoscakalınArkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var kusura bakmayin biraz uzun yaziyoru !!
benim burnum kolay ameliyat edilicek bir burun degill ve bicok doktora basvurdum reddettiler acikcasi riskli diyolar, en sonda fatih dagdelenden randevu aldim haftaya istanbuldayim.
ama malesef onuda cok zor ikna ettim asistanlari yuzunden bilet aldim simdide resim istemis yolladim ve istemedi iptal edin cok riskli filan demis aama ben cok israr ettim ve sonda tamam dediler.
Ama abdulkadir beyy tam istedigim gibi olmasada yeniden sekillendirebilirim filan bikac sey söyledi ve cok etkili konusdu
annem ama fatih dagdelenden yana sizce kimde ameliyat olayim fatih dagdelen tv lerde göründügü gibi iyi ameliyat yaparmi?? (ki ameliyat edicegide belli de degil )
cevaplarinizi bekliyorum özellikle onlarda ameliyat olmus kisilerden :)
merhaba aradan bayağı zaman gecti ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama ben daha önce cok sanssız bir emliyat oldum korkunc bır burnum vardı sağa doğru yamuk olmuştu, sonrasında abdulkadir göksel bey e gittim kendisi ile görüşmelerim sonucu ameliyat gunu aldım ve kendisine minnettarım bana sonderece muntazam yuzumle uyumlu bır burun yaptı , kendisini tavsiye ederim ,çok başarılı bir revizyon ve deviasyon sorununuda giderdi , kendisi çok guleryuzlu ve güven veren çok mutevazi ve konusunda cok basarılı bır doktor, bu tavsiyeyi benim yasadıgım acıları kımsenın yasamasını ıstemedıgım ıcın yazıyorum yanlış secımın dönusu cok zor hele konu saglık ıse, sevgi ile hoscakalın
Yok daha olmadim ama onunla agustosra gorusme yapdik yanii buyaz icin dusunuyorum ameliyatimi ama kararsizim cok fatih dagdelenlede gorustum o yapamiycak zaten. Fotoşopla nasil olabilicegini gosterdi bilgisayarda göksel bey ama cok kararsizim ya sanki tam icime sinmedi bilemiyorum sonuc istedigim gbi olmassa cok uzulurum cunku baska ameliyat olamiycam . Sizin adiniza cok sevindim amamerhaba aradan bayağı zaman gecti ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama ben daha önce cok sanssız bir emliyat oldum korkunc bır burnum vardı sağa doğru yamuk olmuştu, sonrasında abdulkadir göksel bey e gittim kendisi ile görüşmelerim sonucu ameliyat gunu aldım ve kendisine minnettarım bana sonderece muntazam yuzumle uyumlu bır burun yaptı , kendisini tavsiye ederim ,çok başarılı bir revizyon ve deviasyon sorununuda giderdi , kendisi çok guleryuzlu ve güven veren çok mutevazi ve konusunda cok basarılı bır doktor, bu tavsiyeyi benim yasadıgım acıları kımsenın yasamasını ıstemedıgım ıcın yazıyorum yanlış secımın dönusu cok zor hele konu saglık ıse, sevgi ile hoscakalın
Yok daha olmadim ama onunla agustosra gorusme yapdik yanii buyaz icin dusunuyorum ameliyatimi ama kararsizim cok fatih dagdelenlede gorustum o yapamiycak zaten. Fotoşopla nasil olabilicegini gosterdi bilgisayarda göksel bey ama cok kararsizim ya sanki tam icime sinmedi bilemiyorum sonuc istedigim gbi olmassa cok uzulurum cunku baska ameliyat olamiycam . Sizin adiniza cok sevindim ama
cok tsk ederim..fotolariniz varmi?nasil göre bilirim?emre üregen e gidin derim.benim burnum da revizyondu ve cok zordu.cok memnunum gercekten.emre uregenden randevu alin bence
fotograflarim yok malesef ama oraya gittiginizde zaten revizyon fotograflarinda gosterirler.gorusmeler ucretsiz zaten bence istanbul a gelince gorusun derim dr bulmak zor bir surectir biliyorumcok tsk ederim..fotolariniz varmi?nasil göre bilirim?
nereye gidecegimi sasirdim
fatih dahlenen süper diye reklam lari cokk,
cok insanalar okuyor..benin gecirdihini gecirsin istemem
aynen kasap mis lakabi..Instagram da falan yorumlara denk geliyorum arada bu bahsetmis olduğunuz fatih dagdelen hakkinda.doktor degil sanki kasap diyen o kadar cok kitle var ki.ve sanırım asistanlari giriyormus ameliyatlara.zaten kendisi de pek beceremiyormus yorumlara baktığımda böyle yaziyordu.bence fazla elletmeyin burnunuzu.daha kötü olabilir.estetikle işim olmaz ama takip ederim yine de :)
Merhabalar Güncel Bey' e ameliyat oldunuz mu? Olduysanız öncesi sonrası fotoğrafınızı paylaşabilir misiniz, bilgi vermesi açısından...Dr. Güncel öztürk der susarim