Fatih Dagdelen mi yoksa Abdülkadir Göksel mi???

merhaba benim de arkadasin bellirtigi gibi reklamina tav olup FAtih DAGDELENE ameliyat oldum...okadar kötü bir ameliyat tiki ücüncü kez ameliyat olmak zorunda kaldim.Okadar yanlis girisler yapildiki tam bir deneme tahtasi oldum..meger assistantlari yapiyor:KK43:...cok doktor gezdim asla,bu düzelmez deyip kimse yapmadi....en son EMRE GÖNENE okadar titiz ve detayyli muane ediyorki..tüm olacak riskleri anlatiyor..özel bir cikaz ile bakiyor istanbzlda 3kiside mevcut...sonuc olarak ameliyat oldum veeeee cokkk mutluyum ..
ama fatih dagdelen gidince süper ikna teccübesi var..ama kasap diye geciyor lakabi piyasada....

Canım bende revizyon için araştırıyorum burda çok reklamcı var malesef ! Su ana kadar arastirdigim kadarıyla dr.abdülkadir göksel ( iyi revizyonda ) dr.bahadır baykal, dr.engin erkal ( antalya da doktorlar öneriyor bu hekimi ) dr.alpaslan yıldırım ( onun yaptığı burunlar çok Estetik li görünüyor ) bide diğerleri var.dr.teoman doğan , barış çakır, salih emre uregen bunlarda iyi diye duydum ama hepsinin mutsuz hastasına var galiba sonuçta kusursuz doktor yoktur . bu doktorlara bak derim.

tapiki dedigin dogru her doktorda pürüs cikabilir ama bende durum farkli
fatih dagdelen 10 hastasindan birini kendisi yapiyor..digerlerini assistantlari...
ve bu korkunc...sansina iyi feya benim gibi hic olmadik yerlerde kesik ve izler ve sekil bozuklugu..
sadece biraz kalkik yada surasida böyle olsaydi degil...

tapiki dedigin dogru her doktorda pürüs cikabilir ama bende durum farkli
fatih dagdelen 10 hastasindan birini kendisi yapiyor..digerlerini assistantlari...
ve bu korkunc...sansina iyi feya benim gibi hic olmadik yerlerde kesik ve izler ve sekil bozuklugu..
sadece biraz kalkik yada surasida böyle olsaydi degil...
Asistanları mi ? Bu şaka her halde çünkü zaten magduruz bir asistanlara emanet edilecekse k vah halimize.

X