fatih , çapa ,fındıkzade ,kocamustafapaşa varmı huu huuu:)))

selam kızlar bende fatihteyim, vatan cd.si yakınlarda eminim çok arkadaş vardır fatihten çoğalalım ve bi organizasyon yapalım benim icin biraz zor olur 2 çocukla ama burdada olsa birbirimizi bulmak hoş olur

selam kızlar bende fatihteyim, vatan cd.si yakınlarda eminim çok arkadaş vardır fatihten çoğalalım ve bi organizasyon yapalım benim icin biraz zor olur 2 çocukla ama burdada olsa birbirimizi bulmak hoş olur

sevindim canım gelmene ,demek sende fatihlisin :) inşallah bir buluşma yapacağız ...

ya nerdesiniz fatihli hatunlar, koskoca kk'da 4 kişimi var fatih ve çevresinde oturan yahu:2:

benimde evlenmeden önce kütük fatih (denizabdal) idi. ikamet adresimiz şehremini diye geçse bile aslında vakıf gureba hastanesine
daha yakındı evim. evlendim 3 yıl bitti antalya'da oturuyorum şuan. çok özledim oraları hemen hemen 3 ay da bir ailem için gelip dönüyorum
ama burası orası gibi değil. cuma pazarında üst baş karıştırmak, esse yada tefal bilmiyorum hala açıklar mı ama orayı gezmek, topkapı
serenderde çay içmek, salı pazarına şehreminiden girip odabaşı taraflardan çıkmak, yürüyüş olsun diye yusufpaşadaki aöf bürosunun
oralara kadar gidip dönmek, çapa idi durak adı değiştimi onu da bilmiyorum tramwaya binip sultanahmete gitmek yada beyazıta gidip
medresede nargile ile birlikte elnmalı çay içmek,oturarak gidebilmek için topkapı kale içinden son duraktan taksim-topkapı otobüslerine binmek,
...off saymakla bitmez çok özlüyorum oraları

ben güngörende oturuyorum ama buluşursanz gelmek isterm benmde bi kızım var cocuklar eglenir bizde sohbet ederz

ben de geç katıldım aranıza historianın ordayım, buluşsak toplaşsak ne güzel olurdu aslında

bende şehreminide oturuyordum
temmuzda evlenip beylikdüzüne geldim
kalabalıktı ama özlüyorum oraları
15 günde bir geliyorum:)
kaynanamda samatyada oturuyor
kopmuyoruz eski semtimizden

ah ah bende 33 yıllık Fatihliyim yalnız bunun son 5 yılı konya da geçiyor. Nüfus cüzdanında doğum yeri Fatih yazıyor fakat yusufpaşa AÖF sokağında oturuyoruz yani ailem oturuyor artık cuma pazarını nasıl özledim yaa yürüyerek kapalıçarşıya gitmek ne büyük nimetmişş..

evet fatih cok eski bir semt.herşey elinin altında hastane,eczane
ne ararsan var alışınca bırakmak zor geliyor ama hayat sartları..

Evet bırakmak çok zor... Ne istersen var gerçekten evden işime bile yürüyerek gidiyordum.Vatan Migrosta çalışıyordum hatta o zamanlar historia falan yoktu.

Konya dan gelirken bomboş valizlerle geliyorum 2 kere cuma pazarı 2 kerede çarşamba pazarı yapıp öyle geri dönüyorum.

Evet bırakmak çok zor... Ne istersen var gerçekten evden işime bile yürüyerek gidiyordum.Vatan Migrosta çalışıyordum hatta o zamanlar historia falan yoktu.

aa öyle mi ,historia acılınca migrosta boş kaldı tabi
historianın içine önce tansaş açıldı sonra migros oldu

ben de geç katıldım aranıza historianın ordayım, buluşsak toplaşsak ne güzel olurdu aslında

bende şehreminide oturuyordum
temmuzda evlenip beylikdüzüne geldim
kalabalıktı ama özlüyorum oraları
15 günde bir geliyorum:)
kaynanamda samatyada oturuyor
kopmuyoruz eski semtimizden

benimde evlenmeden önce kütük fatih (denizabdal) idi. ikamet adresimiz şehremini diye geçse bile aslında vakıf gureba hastanesine
daha yakındı evim. evlendim 3,5 yıl bitti antalya'da oturuyorum şuan. çok özledim oraları hemen hemen 3 ay da bir ailem için gelip dönüyorum
ama burası orası gibi değil. cuma pazarında üst baş karıştırmak, esse yada tefal bilmiyorum hala açıklar mı ama orayı gezmek, topkapı
serenderde çay içmek, salı pazarına şehreminiden girip odabaşı taraflardan çıkmak, yürüyüş olsun diye yusufpaşadaki aöf bürosunun
oralara kadar gidip dönmek, çapa idi durak adı değiştimi onu da bilmiyorum tramwaya binip sultanahmete gitmek yada beyazıta gidip
medresede nargile ile birlikte elnmalı çay içmek,oturarak gidebilmek için topkapı kale içinden son duraktan taksim-topkapı otobüslerine binmek,
...off saymakla bitmez çok özlüyorum oraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…