essenin sokağındayım canım
hoşgeldin canım engin severe oğlum gidiyo yakın size
hoşbulduk canım esseyi biliyorum uzak değiliz birbirimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
essenin sokağındayım canım
hoşgeldin canım engin severe oğlum gidiyo yakın size
selam kızlar bende fatihteyim, vatan cd.si yakınlarda eminim çok arkadaş vardır fatihten çoğalalım ve bi organizasyon yapalım benim icin biraz zor olur 2 çocukla ama burdada olsa birbirimizi bulmak hoş olur
ya nerdesiniz fatihli hatunlar, koskoca kk'da 4 kişimi var fatih ve çevresinde oturan yahu:2:[/QUOTE
eveett eveett![]()
bende varım yakındayım ama oğlum var 5 yaşında
ya nerdesiniz fatihli hatunlar, koskoca kk'da 4 kişimi var fatih ve çevresinde oturan yahu:2:[/QUOTE
eveett eveett![]()
Merhabalar bende kocamustafapasa da oturuyorum 19 aylık bir oğlum var konuşma yarıda kesilmiş çabuk pes etmissiniz
![]()
Evet bırakmak çok zor... Ne istersen var gerçekten evden işime bile yürüyerek gidiyordum.Vatan Migrosta çalışıyordum hatta o zamanlar historia falan yoktu.
ben de geç katıldım aranızahistorianın ordayım, buluşsak toplaşsak ne güzel olurdu aslında
![]()
bende şehreminide oturuyordum
temmuzda evlenip beylikdüzüne geldim
kalabalıktı ama özlüyorum oraları
15 günde bir geliyorum:)
kaynanamda samatyada oturuyor
kopmuyoruz eski semtimizden![]()
ah ah bende 33 yıllık Fatihliyim yalnız bunun son 5 yılı konya da geçiyor. Nüfus cüzdanında doğum yeri Fatih yazıyor fakat yusufpaşa AÖF sokağında oturuyoruz yani ailem oturuyor artıkcuma pazarını nasıl özledim yaa yürüyerek kapalıçarşıya gitmek ne büyük nimetmişş..