fatih , çapa ,fındıkzade ,kocamustafapaşa varmı huu huuu:)))

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
selam arkadaşlar nasılsınız ? fatih gibi çok kalabalık bir muhitten elbette kk uyesı arkadaşlar da vardır değil mi:) hadi bakalım fatihliler kk da birbirimizi bulalımmı ne dersiniz ? yeni arkadaşlarla tanışalım kaynaşalım güzel olmazmı

huhu ben çapadayım

olleeyyy bir arkadaşımız çapalı çıktı :) bende fındıkzadedeyım canım sana cok yakınım ben fatıhlı arkadasları buraya beklıyorum gun belırleyıp bir fatih buluşması yapmak istiyorum.... fatih eski ve komşulukların, arkadaşlığın çok samimi olduğu bir semttir , bizde kk olarak fatihli komşularımızla kaynaşalım isterim

ne güzel nerelerdesin fındıkzadede gerçi ben kimi kmsiyi tanımam buralarda güzel düşünnmüşsün katılım çok olur inşallah :))

ne güzel nerelerdesin fındıkzadede gerçi ben kimi kmsiyi tanımam buralarda güzel düşünnmüşsün katılım çok olur inşallah :))

inşallah canım :) fatih çok kalabalık bir yer sonuçta katılımın olmasını bekliyorum:) inşallah buluşacağız tarih ve yeri arkadaşların müsaitliğine göre karar veririz
bende eskıden çapada oturuyordum odabaşı camisini bilirmisin onun orada şimdi cuma pazarının içine taşındık sen çapanın neresindesin

cuma pazarını çook seviyorummmben çapa öğretmen lisesinin oralardayım canım

her hafta çıkmıyorum 15 te bir yada ayda bir gidiyorum çocuğum var sevmiyo pazarı salı pazarına daha çok gidiyorum sebze almak için falan daha yakın geliyo bana

her hafta çıkmıyorum 15 te bir yada ayda bir gidiyorum çocuğum var sevmiyo pazarı salı pazarına daha çok gidiyorum sebze almak için falan daha yakın geliyo bana

Allah bağışlasın canım ...anladım e zor olur tabi çocukla pazar inşallah tanışma fırsatımız olur ...

eskiden kapımızın önünde salı pazarı kurulurdu şimdi cuma kuruluyor e pazar pazar dolaşıyoruz valaa

sağol canım..bereketlisiniz ne güzel cuma pazarı güzel ama şanslısınız mangolar zaralar

sağol canım..bereketlisiniz ne güzel cuma pazarı güzel ama şanslısınız mangolar zaralar

evet evet ama ben artık pek sevmıyorum pazarları daha dogrusu pazar ıcınde oturmayı pazar oldugu gunler eve gırıp cıkmak ıskence oluyor maalesef ozellıkle pazar toplanırken ve sabah kurulurken ıcınden gecmek zorunda olmak cok zor :) kafana sık sık halatlar dusuyor, toplama telasından eve nasıl gıttıgını bılmıyorsun hele arabayla eve yanasmak ımkansız oluyor maalesef

hımm doğru haklısın tatlım zor olsa gerek benim oturduğum mahallede çok sıkıcı çok sakin cuma pazarı buraya kurulsun madem bana değişiklik olur huzur evi gibi hiç çeklimyo

hımm doğru haklısın tatlım zor olsa gerek benim oturduğum mahallede çok sıkıcı çok sakin cuma pazarı buraya kurulsun madem bana değişiklik olur huzur evi gibi hiç çeklimyo

hmm evet yeni mi taşındın buraya cnm ? aslında senın oldugun yerlerde baya hareketlıdır ögretmen lisesi sehremini lisesi cıvarı . fatih çok renkli hareketli cıvıl cıvıl bir semttir , ben buradan uzaklaşınca kendimi kötü hissediyorum mesela burda dogdum buyudum buraya alıstınmı vazgecmek cok zor oluyor

ben 5 yıl oldu geleli buraya evlendim canım eşimin ailesi burdan ev almışlar zamanında ama bizim sokak sakin ve akşam 5 te hastane kapanınca bizim sokakta hayat bitiyo araba bile tektük geçer eczaneler çok var semt güzel ama mahlleyi sevmedim hiç apartmanımda hep yaşlılar var

hmm anladım sen ozaman özel çapa hastanesının orada oturuyorsun canım , buarada tuh yaa hıc mı yok bu cıvarda oturan bızden baska sasırdım

hmm anladım sen ozaman özel çapa hastanesının orada oturuyorsun canım , buarada tuh yaa hıc mı yok bu cıvarda oturan bızden baska sasırdım

essenin sokağındayım canım

merhaba arkadaşlar

bende çapadayım ama pazartekkeye tramvay durağına daha yakın

hoşgeldin canım engin severe oğlum gidiyo yakın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…