Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huhu ben çapadayım![]()
ne güzel nerelerdesin fındıkzadede gerçi ben kimi kmsiyi tanımam buralarda güzel düşünnmüşsün katılım çok olur inşallah :))
cuma pazarını çook seviyorummmben çapa öğretmen lisesinin oralardayım canım
her hafta çıkmıyorum 15 te bir yada ayda bir gidiyorum çocuğum var sevmiyo pazarı salı pazarına daha çok gidiyorum sebze almak için falan daha yakın geliyo bana
Allah bağışlasın canım ...anladım e zor olur tabi çocukla pazar inşallah tanışma fırsatımız olur ...
eskiden kapımızın önünde salı pazarı kurulurdu şimdi cuma kuruluyor e pazar pazar dolaşıyoruz valaa![]()
sağol canım..bereketlisiniz ne güzel cuma pazarı güzel ama şanslısınız mangolar zaralar![]()
hımm doğru haklısın tatlım zor olsa gerek benim oturduğum mahallede çok sıkıcı çok sakin cuma pazarı buraya kurulsun madem bana değişiklik olur huzur evi gibi hiç çeklimyo![]()
ben 5 yıl oldu geleli buraya evlendim canım eşimin ailesi burdan ev almışlar zamanında ama bizim sokak sakin ve akşam 5 te hastane kapanınca bizim sokakta hayat bitiyo araba bile tektük geçer eczaneler çok var semt güzel ama mahlleyi sevmedim hiç apartmanımda hep yaşlılar var
merhaba arkadaşlar
bende çapadayım ama pazartekkeye tramvay durağına daha yakın
hosgeldın canım merhaba bılıyorum orayı çagdas yasam lısesının orası degılmı yakın sayılırız
hmm anladım sen ozaman özel çapa hastanesının orada oturuyorsun canım , buarada tuh yaa hıc mı yok bu cıvarda oturan bızden baska sasırdım![]()
merhaba arkadaşlar
bende çapadayım ama pazartekkeye tramvay durağına daha yakın
essenin sokağındayım canım
hoşgeldin canım engin severe oğlum gidiyo yakın size