Arkadaşlar merhaba, doktor Aytuğ'un reklamlarını görüyorum FatBlock diye bir üründen bahsediyor, ödüllü falan bir ürün güvenilir gözüküyor ama size bi sormak istedim yine de, kullananlar veya kullanan tanıdığı olanlar, bilgisi olanlar yazarsanız sevinirim emin olalım hiç değilse güvenli mi değil mi. Kurtulalım şu fazlalıklardan hayırlısıyla :)
Emel ben aldım gerçekten çok farklı bi ürün, güvenilir olduğu zaten aldığı ödülden ve onaylardan belli. Televizyonda izledim doktor Aytuğ oynuyo reklamda dediğin gibi. Tavsiye ederim ben öyle söyliyim yani.
Valla ben dediğim gibi çok memnun kaldım bir hafta olmasına rağmen etkisini göstermeye başladı bile, ayrıca zaten sitede ürünün sağlık bakanlığı onay belgesi var ve girip kendinde kontrol edebiliyosun böyle bir ürün var mı onaylı diye. Aynen eşizinde dediği gibi FatBlock un içinde olan captoglicolipid diye bişey var ve o madde obezite tedavisinde kullanılıyormuş. Dr. Aytuğ sayesinde karşılaştım ben ve gerçekten memnunum, araştırmakta fayda var derim enzından
Evet ben de aldım, geldi bugün ve başladım hayırlısı bakalım ilk kullandığımda 5 kilo gitti :) şaka bi yana bakalım haberdar edelim birbirimizi senin yine oldu bi süre ben de yetişicem sana :)