• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FatBlok Kullanan ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar!

EmelAycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
3
0
0
34
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, doktor Aytuğ'un reklamlarını görüyorum FatBlock diye bir üründen bahsediyor, ödüllü falan bir ürün güvenilir gözüküyor ama size bi sormak istedim yine de, kullananlar veya kullanan tanıdığı olanlar, bilgisi olanlar yazarsanız sevinirim emin olalım hiç değilse güvenli mi değil mi. Kurtulalım şu fazlalıklardan hayırlısıyla :)

Son düzenleme:
kızım ben bunu ne zamandır arıyorum biliyomusun hatta konu bile açmıştım. ama eczanelerde biliyodum demek internette de satışı var. dur bi bakayım.

Emel ben aldım gerçekten çok farklı bi ürün, güvenilir olduğu zaten aldığı ödülden ve onaylardan belli. Televizyonda izledim doktor Aytuğ oynuyo reklamda dediğin gibi. Tavsiye ederim ben öyle söyliyim yani.

Peki nasıl kullanıyosun ve nerden aldın hakkında bilgi alabiliceğim güvenilir bir yer var mı bi site falan, demeter sen bulabildin mi bişeyler?

Emel benim 1 hafta kadar oldu, cidden etkisini gösterdi yani 2 kilo kadar gitti artık benimle değil kendileri :) sen ne yaptın verdin mi siparişini?

Ya bişey olursa???? Bn cok korkuyorum yha böle haplardan kızlar yınede dıkkatlı olun derim

Bende merak ediyorum sonuclar nasil esim asla almam kullanamazsin dedi.... Madem saglik bakanligindan onayliysa diyor devlet hastanesindeki diyetisyenler recetelerine yazsinlar ozaman diyor madem cok iyi bir ilac diyor obezlere kullansinlar ozaman diyor

Bende merak ediyorum sonuclar nasil esim asla almam kullanamazsin dedi.... Madem saglik bakanligindan onayliysa diyor devlet hastanesindeki diyetisyenler recetelerine yazsinlar ozaman diyor madem cok iyi bir ilac diyor obezlere kullansinlar ozaman diyor

Valla ben dediğim gibi çok memnun kaldım bir hafta olmasına rağmen etkisini göstermeye başladı bile, ayrıca zaten sitede ürünün sağlık bakanlığı onay belgesi var ve girip kendinde kontrol edebiliyosun böyle bir ürün var mı onaylı diye. Aynen eşizinde dediği gibi FatBlock un içinde olan captoglicolipid diye bişey var ve o madde obezite tedavisinde kullanılıyormuş. Dr. Aytuğ sayesinde karşılaştım ben ve gerçekten memnunum, araştırmakta fayda var derim enzından

Emel benim 1 hafta kadar oldu, cidden etkisini gösterdi yani 2 kilo kadar gitti artık benimle değil kendileri :) sen ne yaptın verdin mi siparişini?

Evet ben de aldım, geldi bugün ve başladım hayırlısı bakalım ilk kullandığımda 5 kilo gitti :) şaka bi yana bakalım haberdar edelim birbirimizi senin yine oldu bi süre ben de yetişicem sana :)

Fatblok satanlar bir kez daha sizi burada görürsem inanın külahları değişiriz.

Kullanıcı adının altında Reklam amaçlı üyelik yazan salakların hepsi aynı kişidir. Yazdıklarına asla itibar etmeyin !

Back