- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
-
Canımsın
Malesef Yapılmayıp benim kaptığım tarif olur kendisiHumusu çok istedim ama kapılmıştı
Çok güzel görünüyor bebeğim eline sağlık
Ayıpsın gel ben yaparım hatta orjinali tahta havanla dövülen onu bile yaparım bu biraz tembel işi olduEllerine sağlık canımvurdu ver gol oldu dedikleri bu olsa gerek. Bu arada şu humusu bi yemedim Yok ki böyle güzel yapan
teşekkür ederim nevoşcum dürtüklemen sayesinde tamamen yoksa yapmazdım bendeTuzsuz'um, Bitanem ellerine emeğine sağlık canım
Bomba tariflerimizi sona sakladıkİkisi mezelerin baş tacıdır Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimellerine sağlık canım cok güzel olmuş gerçekten
Son dakika goluuuu
Ellerine emegine saglik kuzum, muthis olmuslar ya bayildim
İyi yaptın canım teşekkür ederimteşekkür ederim nevoşcum dürtüklemen sayesinde tamamen yoksa yapmazdım bende
ellerinize sağlık. çok güzel görünüyorlar.Eki Görüntüle 2217846 Herkese merhaba kısa bir aradan sonra tekrar geldim herkese başarılar diler tarifime geçerim.
Öncelikle malzemeler
Piyaz
*haşlanmış fasulye ben bir bardak kullandım
*bir adet kuru soğan
*domates
*yeşil biber
*maydonoz
*dereotu
*iki dal taze soğan
*zeytinyağı
*sirke
*limon suyu
*pul biber
*karabiber
*tuz
*çok az da nar ekşisi
*bir yumurta haşlanmış
humus
*bir bardak haşlanmış nohut
*miktarı size kalmış tahin ben yarım cay bardağı kullandım
*limon suyu
*iki diş sarımsak
*haşlanan nohutun suyu
*kimyon
*tuz
*zeytinyağı
*üzerini süslemek için maydonoz pulbiber ve salatalık turşusu
öncelikle piyazın yapılışı
tüm malzemeler doğranır ve fasulyeyle bir kapta karıştırılır en son üzerine sosu dökülüp karıştırılır ve isteğe göre sunumu yapılır
Eki Görüntüle 2217811
Eki Görüntüle 2217816
Eki Görüntüle 2217822
Ve humusUn yapılışına geçelim öncelikle nohutların iyi pişmiş olması gerekli nohutların kabuklarını ayıklıyoruz ve humus malzemelerinin hepsini robota koyup güzelce çekiyoruz suyu kontrollü ekliyoruz kıvam resimdeki gibi olacak ve arzuya göre süslüyoruz ben turşu maydonoz zeytinyağı ve pul biber kullandım yiyenlere ve deneyenlere afiyet olsun Eki Görüntüle 2217824
Eki Görüntüle 2217826
Eki Görüntüle 2217825
Eki Görüntüle 2217828
Eki Görüntüle 2217829 Eki Görüntüle 2217833
Eki Görüntüle 2217835
Eki Görüntüle 2217836
Eki Görüntüle 2217837
Eki Görüntüle 2217839
Eki Görüntüle 2217841 Eki Görüntüle 2217842 Eki Görüntüle 2217844 Eki Görüntüle 2217845
Eki Görüntüle 2217846 Eki Görüntüle 2217847
Ayıpsın gel ben yaparım hatta orjinali tahta havanla dövülen onu bile yaparım bu biraz tembel işi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?