Yumurtalı da yapılıyor :)Cidden böyle bir tarif var.Ama tarifte bu üstteki harç fasulye ile karıştırılıyor.Bir nevi fasulye tarator gibi düşünAma Eloş süslü yapmış.
İçine mısır falan konuyor hatta turşu bile oluyor.
valla güzel oldu biz beğendik,dene derimKonu başlığını açınca, yorum yapmam, sadece gülme emojisi koyarım, diye düşündüm, fasulye olmaya gönderme yaptığını düşünerek, konuyu açınca,sunumu görünce böyle oldum
Eline sağlık, hiç aklımda yokken ,sunumunu görünce ,fasulye kavurması çekti canım
artık bağladığımız kadarFasulye kavurmasiyla labneyi baglayamasamda sunumun guzel olmus eline saglik
aynen canım orjinalinde karıştırmışlar.yerken biz de karıştırdıkCidden böyle bir tarif var.Ama tarifte bu üstteki harç fasulye ile karıştırılıyor.Bir nevi fasulye tarator gibi düşünAma Eloş süslü yapmış.
İçine mısır falan konuyor hatta turşu bile oluyor.
tüh bir oy kaçtı deseneHmm enteresan ve hic bana göre degil tabi yemeklerin hepsini bilemeyiz degisik seyler yapiyolar
evet :)Yumurtalı da yapılıyor :)
teşekkür ederimOooo taze fasulye kebabı
Ellerine emeğine sağlık canım. Çok güzel olmuş
fasille denince aklaaaa hemen onun adı gelirFasilleden fasilleye
Fasulyeye hayat veren kadın
Ellerine sağlık abla
teşekkür ederim kukrişimEllerine sağlık canım,tam sana yakışır olmuş mu
Yok ben sade labne icin demedim yani suzme yogurtda komple degisik geldi isteartık bağladığımız kadarama süzmenin içine girince tadı kayboluyor :)
Yok ben sade labne icin demedim yani suzme yogurtda komple degisik geldi isteartık bağladığımız kadarama süzmenin içine girince tadı kayboluyor :)
Ay sagol valla almisim kilolari diyetteyimtüh bir oy kaçtı desene
tatlı seviyorsan nevoşa söyle bana tatlı versin ben sana yaparım ne demek aaaa
Aynen uydurma değil böyle tarif var:)Yumurtalı da yapılıyor :)
Turşu kavurması yapmıyor musunuzHmm enteresan ve hic bana göre degil tabi yemeklerin hepsini bilemeyiz degisik seyler yapiyolar
Yöresel evet :)Aynen uydurma değil böyle tarif var:)
Annemler yapar ben hic sevmem yapmam yememTurşu kavurması yapmıyor musunuz
Sunuma bak bee ne iddalı şeyler yapıyorsub sen öyle tıpkı benİlk defa denediğim bi tarif,biz beğendik
Yarım kilo taze fasulye(bkz.ben)
2 adet kuru soğan
1 yemek yaşığı un
Biraz zeytinyağı ve tuz
2 kaşık Pınar Labne
2 kaşık süzme yoğurt
Eki Görüntüle 2686652
Fasulyelerimizi güzelce ayıklayıp yıkıyoruz.Üzerini geçecek kadar su ilave edip 15-20 dk kadar haşlıyoruz.Suyunu süzmek için süzgeçte bırakıyoruz.
Soğanları dilerseniz küp küp,dilerseniz jülyen kesip tencereye atıyoruz.Biraz rengi dönünce unumuzu ekleyip,pembeleşinceye kadar zeytinyağında kavuruyoruz.Üzerine haşlanan fasulyeleri ekleyip kaşıkla karıştırmadan tencereyi sallayarak kavuruyoruz ki fasulyeler dağılmasın.
5-10 dk sonra soğan ve fasulye özdeşleşince ocağı kapatabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2686657
Soğuyan fasulyelerimizi tabağa diziyoruz.Bir kapta yoğurt ve labnemizi karıştırıp sosumuzu hazırlıyoruz.Tabağa dizdiğimiz fasulyelerin üzerine sosumuzu da koyup afiyetle yiyoruz
Eki Görüntüle 2686660
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?