Cilt Bakımı Ürünleri ##FAS ARGAN YAĞI##

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Sibel199419

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
16
1
1
30
Türkiyede yaşıyorum ve burada argan yaginin orjinalini saf ını bulmak imkansız Nerede ise.bu nedenle saf argan yağı arayisindayim ve sadece Fasda üretimininin yapıldığını duydum bu nedenle Fasda yaşayıp da bu yağın satışını yapan yada fasdan bu yagi bir şekilde temin edip satanlar var mı satın alacağım ve memnun kalırsam sürekli siparis vereceğim lütfen birileri olsun:):)

İyice araştırırsanız saf argan yağı satan yerler mevcut türkiyede yada dünyanın diğer ülkelerinde..

Bu arada sitede satış yapmak yasaktır hatırlatayım..Satış yapan varsa bile burda buna izin verilmeyecektir bilginize.O nedenle bütün mesajlarınızda satan var mı diye yazmayın..

arkadaşlar saf olduğunu kullandıktan sonra muhtemelen anlarsınız . sitelerini inceledikten ve şirket yetkilisi ile görüştükten sonra aldığım alassala diye bir marka var aslında pek duyulmamış ama gerçekten memnun kaldım ben yağından. soğuk sıkım olduğu söylendi almadan önce

Saf Argan Yağı'nı Fas'tan getiren ve Organik sertifikasıyla Türkiye'de satış yapan .....göz atmanı öneririm. Ben bir süredir kullanıyorum. Ama kullanımı diğer arganlar gibi değil bir kaç damlası bile fazlasıyla yetiyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Ben de tanıdık yardımı ile Fastan getirtiyorum, ve çevremizdeki tanıdık ve dostalarımıza da veriyoruz. marka adı yok, ama cidden orjinal saf ürün, kullananlar çok memnun, 4 yıldır kullanıyorum. 50 ml yaklaşık 1 sene gidiyor saçlara, eğer vücuda da uygularsanız tabi daha çabuk biter. İsteyenler olursa yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…