• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
you_know tebrik ediyorum seni bu kadar şeyi nerden öğreniyorsun :)) teşekkürler bizimle paylaştığın için..tarlan süper çok yaratıcısın..

kızlar baştaki sayfaları okudum herkes birbirini eklemiş benide ekleyin yav :sinifsinif: komşuya ihtiyacım var :gitme: isteyenler özelden msj atsın isimlerini opuyorumnanaktan

kızlar facebook bende açılmıyor , sorun ne anlamadım her yer açılıyo ama face yok bilen varmı .. ay bütün ürünler çürüdü yaamafoldumben

bende de acılmıyo sanırım genel bır hata çöktürdüler mı ne sosyal ağı kaydirigubbakcemile3

karnıma ağrılar girdi :(bu arada merhaba acılmıyo site ne yapacağımı şaşırdım.

karnıma ağrılar girdi :(bu arada merhaba acılmıyo site ne yapacağımı şaşırdım.

ya denemediğim yol kalmadı zyngadan girmeye çalıştım farmville.com dan denedim olmadı hep face bağlantısı istiyor, yurt dışındakiler girebiliyolarmış, sanırım sorun telekomdan boshayallersmile

hayırlı günler .bende açamıyorum faceyi...genel sorun var galiba...:uhm:

kızlar face toptan yok dert etmeyin bi sizde değil yani bakım var sanırım...

off denemekden bıktım kafamçokkarıştı açabilen olursa burdan bildirsin kızlar eyvahedigeldismile

nasıl bağlandıysam hasatı hayvanları ağaçları düşünüyorum sanki taş attım kolum yoruldu :)) açılsın lütfen .seviyeniz kaç hanımlar

valla düşünmemek için elime örgü aldım :hulya: iki sıra yapıp sonra gelip bakıyorum bilmiyorumkismile açıldımı diye ...
aklım orda bilmiyorumkismile
öğleden sonrada evde olmayacağım zaten saatlikdi ürünler gitti vallasenağlamasenağlamasenağlama ...
bu arada ben 61 levelim laelaelaelaelae

talin görüyom seniii aklinialirimsmile sendemi açamadın zuzummbilmiyorumkismile

sergüüm ya öldüm anam gülmekten burda 1 saattir yerlere yatıyorum:)))
allah iyiliğini versin e mikaydirigubbakcemile3
bu farm sıktı artık ben 70. level oldum daha fazla dsa level atlanmıyomuş zaten
hem başım da göğe ermedi,madalya da takmadılar ne yapıyım ben böyle çiftliği:umursamaz:

hocam üstadım :)bendaa çömezim yaa örgüde bilmiom ki onu yapsam.kıvranıyorum ya içten içe :(birde benm mail güncel değil herhaldeööyle hediye kutusu falan gelmio bana:(çünkü o maili kullanmıyorum :(face de mail adresi değişiyo muu?

hesaplarım kısmında bütün bilgiler değişebiliyo canım..

hem başım da göğe ermedi,madalya da takmadılar ne yapıyım ben böyle çiftliği:umursamaz:

hee 70 level yapmış ükela benneyaptımki ,
bende görsem 70 i sallamam bu kadar , herhalde , galiba , sanırsam fisfisfis..
talin ben manyah oldum yaaa nanlaelaelaelaelae

:)) ay çok güldüm madalyalarını tamamladınsa ne olacak ya ben tebrik ediyorum seni kaç komşuyla oldunuz70

nosnok eğer küü aclırsaa değişicem :(( tşk ederim

Back
X