• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
nişanlımın face sini açıp komşulardan kendiminkinin üzerine gelip send gift to dedim ve açılan hediye sayfasını buraya kopyaladım,doğru anlamışmıyım bir daha deniyorum,

Login | Facebook

canım bu da olmadı. bak şimdi nişanlının farmvilleni açıp alttaki gösterilen kömşular içinden kendini bulup üzerine tıklayıp ilk birinci başta çıkan sen gift to ismin yazan yere tıkla.Açılan sayfada hediyelerin altında senin ismin yazacak.Gönder demeden o sayfanın adresini kopyala buraya link ekleden ekle

bak benimki bu,böyle olcak
Login | Facebook

çok özür dilerim senide uğraştırdım vaktini aldım fazlasıyla,neden bi türü anlayamadım bende kendime şaşırıyorum,açılan hediye sayfasında hediyelerin altında ismim gözükmüyor proceed to send yazısı çıkıyor,acaba bugün ordan kendime hediye yolladığım için olabilirmi

eveeet şimdi anlaşıldıı! bugün gönderdiysen olmaz tabi.Ondandır.Ya başka birininkinden dene yada yarın nişanlınınkinden tekrar yap.Ama hediye göndermeden önce.önemli değil canım nolcakki,buradayım zaten bi işim yoktu

teşekkür ederim,birde anlamadığım nişanlımın hediyelerinin arasında tuğla ve tahta yok,sanırım level i az olduğundan,tekrar teşekkür ederim

gripin yapmıssın canım bak bence böyle daha guzel oluyor

buda kocişinki bugun ben yaptım gelsin sürpriz ona
24089_1328203398016_1018870227_31014902_591951_n.jpg

hediye saklama kapasitesi 30 dan 50 ye cıkarılmıstır

Bugunden itibaren cok az kisi Yeni "Kilitli Gizemli Kutu" bulma sansina sahip.

Bu kutu, urunlerinizi(tarlanizi) ekerken cikabilir.

Eger bulursaniz, asagidaki gibi bir pencere acilacaktir:

lockboxmotd.png

OKAY'ledikten sonra gift kutunuzda olacaktir. Oradan da ciftliginize koymalisiniz.
GET PASSCODE yada ENTER PASSCODE secenekleri olacaktir.
Eger henuz FarmVille'den email guncellemeleri almak icin yazilmadiysaniz, GET PASSCODE'u sectiginizde asagidaki pencere acilacaktir:

emailprompt.png

NOT: Zaten email guncellemelerine onceden yazildiysaniz, pencere Size sifreyi email'inize yollama isteginde bulunacaktir.Sifre email'inize gonderildiginde, ENTER PASSCODE'a tiklayarak Gizemli kutuyu acabilirsiniz. Hediyeniz, hediye paketinizde yerini olacaktir (Sag alttaki gift paketi).
Basta tekrarlayacak olursak, cok az kisi Yeni "Kilitli Gizemli Kutu" bulma sansina sahip.

aweqs9.png

SARI kurdele icin: AT AHIRINIZI 5 kahverengi at ile collect ettiginizde elde edeceksiniz
BEYAZ kurdele icin: AT AHIRINIZI 25 kahverengi at ile collect ettiginizde elde edeceksiniz
KIRMIZI kurdele icin: AT AHIRINIZI 50 kahverengi at ile collect ettiginizde elde edeceksiniz
MAVi kurdele icin: AT AHIRINIZI 100 kahverengi at ile collect ettiginizde elde edeceksiniz

kızlar eşime komşu arıyorum.eşleriniz oynuyosa komşu olabilirlermi?erkek komşiii bulamıyoruzda:((((eklemek isteyen olursa kaptanakar rumuzu...profil resmindede oğluşla kızımız var.

Son düzenleme:
kızlar sizlere hediye yollamaya çalıştım ama hediyelerde isimleriniz yazmıyo benim komşularıma yollarken çıktığı şekilde çıkıyo

slm kızlar buda benim hediye linkim Login | Facebook

kızlar ahır malzeme gerekiyo hadi bi el atın yerimseniben geri dönüşüm olucaktır

Back
X