• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
fffbb.png
[/URL][/IMG]

bunuda bugün yaptim a$k kö$em :asigim:

fffbb.png
[/URL][/IMG]

bunuda bugün yaptim a$k kö$em :asigim:

kalpli koyunlar nirden çıkıooo..altı üstü 1 saat nete girmedim bugün o arada farmville değişmiş yahu..anlamadım o valentine ağacı gibi bişey var ya , yılbaşı ağacı gibi hediyeleri orda biriktirip 14 şubatta mı açıcaz ?

posta kutusu giftlerde cikiyor canim. gelen paketler postakutusunda birikiyor. yilbasi agaci gibi gunu geldiginde acilmiyor. mesela 10 tane kutun olduktan sonra o pembe koyunu alabiliyorsun.
10 paket=pembe koyun. koyunu almak istemezsen eger 20 kutu daha olduktan sonra 2. hediye secenegin cikiyor oda bende ayicikti ama gerek görmedigim icin almadim. 30-40-50 ve bu sekilde devam ediyor. arada bir giftlerde de farmville in yolladigi paketlerde oluyor. postakutusunun icine baktiginizda koyunu görüceksiniz tabi 10 tane paketiniz varsa. size SEND LOVE diye istek gelirsede kabul edin ve hediyenizi secebilirsiniz. ister para ister benzin yada pembe inek gibi bi kac sey daha var. umarim anlatabilmisimdir belki benimde bilmedigim seyler vardir. simdilik ögrenebildigim bunlar.

bu arada bendeki ayiciklarda paketlerimle aldiklarim degil. ikisi de mysteriboxlardan cikti

günaydın kızlar size bi şey sorcam
tarlamı ekerken yada biçerken farketmiyo
ikide bir saving your farm,plase do not clase your browser
bu yazı çıkıyo ve oyun takılıyo sizde de böyle sorun varmı?
böyle olunca hiç farma giresim gelmiyo

evet canım bende de aynısı oluyor devamlı takılma yaşadığımda oluyor, hatta kontrol ediyorum çünkü bir kere ürünleri topladım sandım herşey normal gözüküyordu ama ertesii gün baktığımda ürünleri çürümüş buldum meğerse sorun olmuş.

bende de oluyor o sorun. yogunluk oldugundan kaynaklaniyor olabilir diye dusunuyorum

evet bende de çıkıyor canım sık sık o yazı, bir de hediye göndermeye çalışırken de şu yazı çıkıyor :
Sorry, you have run out of requests to send with this application. Please try again tomorrow.

sizde de oluyor mu ?

evet canım bende de aynısı oluyor devamlı takılma yaşadığımda oluyor, hatta kontrol ediyorum çünkü bir kere ürünleri topladım sandım herşey normal gözüküyordu ama ertesii gün baktığımda ürünleri çürümüş buldum meğerse sorun olmuş.

evet bende biçiyorum bu yazı çıkıyo tekrar açtığımda biçilmemiş oluyo.
yada ekiyorum bu yazıdan sonra ekilmemiş gözüküyo.
nasıl düzelecek acaba :uhm: bi fikri olan varmı???

evet bende de çıkıyor canım sık sık o yazı, bir de hediye göndermeye çalışırken de şu yazı çıkıyor :
Sorry, you have run out of requests to send with this application. Please try again tomorrow.

sizde de oluyor mu ?

bende şimdilik olmuyo,ama yakındır bende de olur:))))

Selam farmville delüLeri::)
Aylardir ugramadim bu topige bisürü yeni arkadaslar gelmis, ne güzel..

Oyuna devam ediyorum, yeni cikan eklentiler tekrar heyecan katti..

Valentine paketlerini kisa sürede nasil bu kadar biriktirdiniz yaw?
Kimisinin 300 400 küsür bulmus bile.. :(
bilmiyorumkismile

banada oldu bütün tarlaya ekmiştim 4 saat sonra bi baktım sadece bir sıra ekili o günden sonra her o yazı çıkınca sayfayı yeniliyorum sorun çözülmüş oluyor

kızlar koleksiyonla ilgili bilgisi olan varmı hepsini biriktirip trade in yapmak mı mantıklı acep cevap please

Selam farmville delüLeri::)
Aylardir ugramadim bu topige bisürü yeni arkadaslar gelmis, ne güzel..

Oyuna devam ediyorum, yeni cikan eklentiler tekrar heyecan katti..

Valentine paketlerini kisa sürede nasil bu kadar biriktirdiniz yaw?
Kimisinin 300 400 küsür bulmus bile.. :(
bilmiyorumkismile

katılıyorum bi kolaylıgıvarsa söleyin yawsırnaşık şey

ben o paketlerden bişi anlamadım hediye gönderince banada 2 tane hediye geliyor

hediyeler 10 ve katları oldugunda yeni hediyeler acılıo koyun ayıcık fln alabiliosunuz

Back
X