• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bende bi ara fasülye ektim çok şimdi de kahve ve üzüm ekiyorum madalya almadım daha
çeşit çeşit ekmeye çalışıyorum sürekli birine takılıp kalmıyorum ondan sanırım

bi 32 olsam başlıcam bezelye eklemeye ama hadi az kaldı 29dayım hihoyyyt

Arkadaşlar yepyeni hediyeler var..3xp lik üründe gelmiş az kazandırıyor ama xp yeter :)))))

kızlar o yolladığınız hediye paketi gifi ne işe yarıyo
kabul edince çam ağacına giriyoo :)

Benim çam ağacım 20 taneyle büyüdü bugun :)))şimdi 27 oldu 40 ta tekrar buyur sanırım 60 tada kocaman olur :roflol:

benin hediye 40 oldu ağaç baya bi büyüdü 60 da evin boyuna gelir heralde acaba kutulardan ne çıkıcak fisfisfis

evet yaa o hediyeler ne işe yarıyor bende anlamadım
sanırım arkadaşların gelip oradan hediye alacak yada yılbaşında içinden hediye çıkacak, tahmin sadece benimkisi

dün akşam biraz ilgilendim çiftliğimle sonra kardeşime devrettim saat çok geç olmuştu sen topla ek biç dedim, kendi çiftliğiyle ilgilenirken benimkinide biçti :lepi:

benim ağacım doldu kızlar çok teşekkürler hediyeler içina.s.Şeniz
pasaklı canım o hediyeleri topladıkça o ağaç büyüyo ve en son bu şekli alıyo bu ayın 24 de hediyelerimizi açabilecekmişiz ağacın 60 tane kapasitesi var

adszfiliziftlik.png

Son düzenleme:
selam kızlar ben daha 9, leveldeyim bir tanede eşime açtım ikisini birden idare ediyorum
dün bir kümes aldım şu 5,000 likten içine tavukları yerleştiriyim dedim tavuklar yok oldu.arkadaşlara bakıyorum kümesten tavuklar gözüküyor benimkiler yok bunun nedenini bilen varmı.birde en çok ne ekersem daha çabuk level atlarım.
benim komşumda yok benide eklermisinmiz ben ekleme kısmını pek bilmiyorum.

Son düzenleme:
benim ağacım doldu kızlar çok teşekkürler hediyeler içina.s.Şeniz
pasaklı canım o hediyeleri topladıkça o ağaç büyüyo ve en son bu şekli alıyo bu ayın 24 de hediyelerimizi açabilecekmişiz ağacın 60 tane kapasitesi var

adszfiliziftlik.png

çok güzel düzenlemişsiniz :hulya: bayıldımm alkisalkisalkis

kahve delisi civil civil tarlan cok hos :)

Benimde 60 hediyem tamamlandi... herkese cok tesekkür ederim..
Hediyeler hakkinda aciklama aradim ama bulamadim,
sanirim hediye paketleri 12 araliktan sonra acilacak...

villayi da aldim, hevesim bitecegine artti... kaydirigubbakcemile4

kahve delisi civil civil tarlan cok hos :)

Benimde 60 hediyem tamamlandi... herkese cok tesekkür ederim..
Hediyeler hakkinda aciklama aradim ama bulamadim,
sanirim hediye paketleri 12 araliktan sonra acilacak...

villayi da aldim, hevesim bitecegine artti... kaydirigubbakcemile4

bu villalar ne işe yarıyor ben bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben daha 9, leveldeyim bir tanede eşime açtım ikisini birden idare ediyorum
dün bir kümes aldım şu 5,000 likten içine tavukları yerleştiriyim dedim tavuklar yok oldu.arkadaşlara bakıyorum kümesten tavuklar gözüküyor benimkiler yok bunun nedenini bilen varmı.birde en çok ne ekersem daha çabuk level atlarım.
benim komşumda yok benide eklermisinmiz ben ekleme kısmını pek bilmiyorum.bilgen küçük.

kümese koyduğun her 5 tavuktan biri görünür
toplam 20 tavukta tavukları kümesten görebilirsin

tavuklar nasıl koyuluyo kümese.benim tavuklar gezinip duruyolar..kaydirigubbakcemile3yardımcı olursanız sevinrim..

tavuklar nasıl koyuluyo kümese.benim tavuklar gezinip duruyolar..kaydirigubbakcemile3yardımcı olursanız sevinrim..

tavuğun üstüne sol tıkla
move'ye tıkla(basılı tutmana gerek yok)
sonra al,tavuk sen fareyi hareket ettirdikçe hareket edecek
kümesin üzerine gel(zaten kümesin üzerine gelince etrafı sarı çizgi oluyor),sol tıkla
tamamdır kaydirigubbakcemile5

ayrıca hayvanların gezinmesini istemiyorsanız,
üzerine sol tıkladıktan sonra,styya'e tıklayın
artık gezemezler kötükedihüso
eğer stay değil de allow walk yazısı varsa,zaten gezmiyorlar demektir kaydirigubbakcemile4

Back
X