• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bu xp ler ne işe yarıyo arkadaslar bırde coınsler bırde pc hedıye verıyoya arada onları daha kısa yoldan kazanabılırmıyız ::::)

xpler level atlamak için lazım canım üstte kaç xpin var level atlamak için kaç tane lazım gösteriyor. Ama hediyelerden emin değilim bana gelmiyo uzun zamandır. Ya level atlayınca yada madalyaları tamamlayınca sanırım, bilen cevap versin :sinifsinif:

canım komşuluk teklifi gönderdiğin beklemede olanlar varsa onları iptal et. Benimde bir kere olmuştu öyle, kabul edilmemiş beklemedeki talepleri iptal ettim düzeldi, bi dene bakalım emin oluruz hem ondan mı :ecrin_bebek:

canım nasıl iptal edicem peki?
umarım dediğin gibidir sinir oldum yamafoldumben

günaydın kızlar uyanın bakeeemm. tarlada mahsul kuruyooooo
45f3q5qf.gif

Benide bişey yapmıyorum çünkü 3 günlük ektim
Topla biç sıkıldım
uzun ektim böyle de sıkıldım

11.leveldeyim 12.000 im var geceleri pirinç ektim sabah topladım gün arasındada böğürtlen ekip topladım 1 gunde bu param oldu opuyorumnanaktan

ay saki bende sıkılıyouşm gibi geldi ..önceden günde 4 kere felan çilek ekiyodum şimdiekip biçmek sıkıcı geliyo bide biçme makinesi aldım onada benzin dayanmıyo anacım ..ama olsun sona kadar gidecem 29 dayım sanırım ..

kızlar bazı sorularım olacak
şu bayrak kategarileri varya en son eklenen
Flower Power bu tam olarak ne oluyor
Birde tarlamızı 20x20den sonra genişletmek için ne yapmak lazım
markete tarla bölümüne girdğinde coming soon yazıyor diğer tarla boyutlarını altında

ben asıl uzun zamanlı ekince sıkılıyorum..
hedefim var.. az daha param olsun kendime ev alıp şöyle güzel bi dekarayon yapıp hobi çifliği yapçem kendime.. daha çook çalışmam gerek çoook:hulya:kaydirigubbakcemile3

kızlar hevesimi kırmeyın beaa :sinifsinif:
vala ben bi hız ilerliyorum :hulya:ancak komşum pek yok:gitme:
o yüzden sıkıntılıyım beni eklemek isteyenler özelden mesaj atsın :kedi:

ben de şu an hevesle oynuyorum.kaydirigubbakcemile4
alanı genişletmem lazım ama param yok şu an..:gitme:
hasat zamanını beklemekteyimkaydirigubbakcemile2

komşular az öncceee giftlerii gönderdiim =)
ama en fazla 20 kişiye gönderebildiim 24 değilmiydii günlükk sınır :

Stella suan o boyutlar herkese kapali, admin tarafindan acildiginda ulasabiliriz ancak..

bence hizli oynamayin arkadaslar, yavas yavas tadini cikarin..
benimde suan amacim villa, onu aldiktan sonra amacsiz oyun SIKICI hale gelebilir..

Back
X