• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar çiftlğim büyutmek için arkadaşlara ihtyacım var.

benimle kim komşu olmak ister.

:kedi:

kızlar bu kedıler kaç levelde çikiyo

geçen banda çikmişti ama göremedim ne olmuş olabılır

Son düzenleme:
Canım ÖZelden sana atıyorum İsmimi Falan.
Pasaklı kız işte kaçıyor süt sağarken falan filan ama kaçırmamak senin elinde Ignore demek gerekli ;)
Ahırı falanda paran var ise alıyorsun

Canım hayvanlarım kaçtı diyoruz ya o lafın gelişi, sağarken falan hayvan kaybolmuyor ki.. Son zamanlarda kaplumbağa ve kediler görünmez oluyo arada ama o sistemden kaynaklı, sonradan geri geliyorlar bir yere gitmiyolar yani ben aylardır oynuyorum daha hiç hayvanım kaybolmadı. O ignore değin işte ekranına help diye yardım isteği geliyor onu yayınlarsan sahipleniliyor hayvanlar, ignore dersen bir daha yardım talebi gelmez. İgnore dememek lazım yani karışık oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum

frezyacım levela gerek yok kediler içinde. ana sayfada yayınlayanlar olunca altındaki adopt tuşuna bas, farmda hediye kutuna düşer zemuszemus

slm cnm nasılsın bu arda çiftlğin süper balım..

saol canım iyiyim, ders çalışıyorum güya gözüm burda facede -tatlicadiarzu-
pes ettim artık. çiftlikle de uğraşmayı bırakmıştım aslında ben artık ama kkdan o kadar komşu yaptık ki yine girmeye başladım, ben hobi çifliği yapıyorum artık yavaş yavaş ekip biçmektense, görmüşsündür zaten opuyorumnanaktan

Allah ziyin açklği versin cnm

gördüm oğlumda bayıldı çiftliğine cnm

zaten amaç o bitanem

öptüm seni balım iyi akşamlar.

Canım hayvanlarım kaçtı diyoruz ya o lafın gelişi, sağarken falan hayvan kaybolmuyor ki.. Son zamanlarda kaplumbağa ve kediler görünmez oluyo arada ama o sistemden kaynaklı, sonradan geri geliyorlar bir yere gitmiyolar yani ben aylardır oynuyorum daha hiç hayvanım kaybolmadı. O ignore değin işte ekranına help diye yardım isteği geliyor onu yayınlarsan sahipleniliyor hayvanlar, ignore dersen bir daha yardım talebi gelmez. İgnore dememek lazım yani karışık oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum

Ben genelde hep tam sağarken yada yanına geldiğimde o çıkıyor
Uzun zamandır oynuyorum o yüzden öyle dedim neyse işte bi şekilde gidip geliyorlaelaelaelaelae

slm kızlar...opuyorumnanaktan
ben çiftçi olma yolunda hızla ilerliyorum henüz 9. leveldayım ama:gitme:
bu arada bu oyun sayesinde kkdan bi sürü arkadaşım oldu facebookda..
sevindirik oldum resmen:kedi:
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
iyi hasatlar:hulya:

kızlar bugun böğürtlen ve pirinç ektim ve hiç param yoktu suan 6000 aşkımda şaşırdı nasıl oldu anlamadım ya topladım herseyi ineklerimi sağdım 2 ağacımı topladım o kadar arsamda çok deil zaten yasasın farm wılle opuyorumnanaktan

kızlar dün akşamdan beri komşuluk isteği gönderemiyorum..mafoldumben
neden sizce?

canım komşuluk teklifi gönderdiğin beklemede olanlar varsa onları iptal et. Benimde bir kere olmuştu öyle, kabul edilmemiş beklemedeki talepleri iptal ettim düzeldi, bi dene bakalım emin oluruz hem ondan mı :ecrin_bebek:

ya onun bi kotası yokmu bende istek gönderemiyorummafoldumben
sen komşum olarak ekleyemedim mesala theshe
bi zahmet eklesene :hulya:
tarlamı büyütmem lazımdazemuszemus

Back
X