komşunun çok olması gerkiyor.ama benim listemdeki arkadaşların sadece 1 tanesi oynuyor bu oyunu. bi de kağıt para fv var ya işte o 20 olunca sanırım büyütülüyo.daha 15 teyim.ayrıca fv nasıl kazanılıyo bilen varsa söyleyebilir miiiii?tarlayı nasıl buyutceski ben onu bilmim :sinifsinif:
işlem mi hızlı oluyo yoksa ekinler mi zamanından önce olgunlaşıyo.?:uhm:
bende çiftçimi senin yaptığın gibi ortaya hapsettim hız olayında farketti.önceden ağır ağır biçip ekiyodu.bilmeyenler bence bunuda denesinler.yok ekinlere faydası yok sanırım toplama sürme ve ekme işleri
senin yine eşin oynuyo ben yalvardım yok uğraşamazmış.geçen yanlışlıkla saatine bakmadan pirinç ekmiştim.pirinçler oldu ben işteyim tabi.msj attım pirinçleri biç diye.yok zarar ettim valla.pc alıyo götürüyo bazen elli kere arıyorum çabuk getir hasat biçilecek diye.hayır yardımcı olsa anlıycam ama nerdeeee.kapıdan girer girmez kapıyorum elinden.galiba deliriyorum-tatlicadiarzu-.durumum çok vahim yaaaa.
olsun kız en azından kendine gif gönderebilirsin.giflere para ödemek zorunda diilsin.yok kıs benimkide oynamıo delirtiyo ben oynuyorum delikafadulden
oda ugrasamazmıs ben artık bi benemkine bi oglumunkine bi eşiminkine koşuşturup duruyorum :roflol:
kızlar ayrıca size bir sır veriimmi :))))
chat engine diye bi program var o programı indirip kurup sol üstte renk değiştiren bi pc resmi var orayı tıklayıp listeden tarayıcınızı bulup işaretliyorsunuz soonacıma ekranda enable speedhack diye biyer var onun yanındaki kutuyu doldurun altta çıkan yerde 1.0 yazar onu 5,10 istediğiniz hıza çıkarın sonra farmwillede çalışın süper hızlı çalışıyo ben başta 20 falan yapıyodum sonra hızdan başım döndü 5le çalışıyorum şimdi
bide farmwille 145 diye yazın googleye bi program var onu indirin tarlanızın ayarlarını yapın ebat ayarlarını sonra farmwileyi açın bu programıda açın farmwile ekrandayken bu profgramıda getirin ekrana zaten şeffaf bişi kendi tarafoınıza gelen yerde tarlanın en alt kısmına yani en ucuna 1 kere tıklayın tarlayı kendi kendine hasat etsin plow yapsın eksin ama mausu oynatmıyacaksınız yoksa duduyo tıklama
ben bunu genelde kullanmıyorum cheat engineyle hızlı bi şekilde yapıyorum ama işinize yarayabilir
bende bişey sormak istiyorum ,bazı komşularımın bahçelerinde gezinti balonu var ,o nasıl alınıyor..bir bilgisi olan varmı .
bu arada ben 24 . leveldeyim ,tüm tarlamı karpuz ekmiştim biçtim bu sabah 110.000 coinsim var ,2 evim bir ahırım 2 samanlığım ,birsürü hayvanım ve birsürüde ağacım var ,tarlamı iki kez 25x25 ebatta büyğttüm :))şimdi amacım 1.000.000 coins toplayıp villa almak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?