Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Bende komşu istiyorum fazla komşum olmadığı için tarlamı büyütemiyorum:sinifsinif:

valla gerçekmiş gibi hırs yapıyorum bazen.ne manyak bi oyun.tarlamı büyütemedim sinir oluyorum.

tarlayı nasıl buyutceski ben onu bilmim :sinifsinif:

tarlayı nasıl buyutceski ben onu bilmim :sinifsinif:
komşunun çok olması gerkiyor.ama benim listemdeki arkadaşların sadece 1 tanesi oynuyor bu oyunu. bi de kağıt para fv var ya işte o 20 olunca sanırım büyütülüyo.daha 15 teyim.ayrıca fv nasıl kazanılıyo bilen varsa söyleyebilir miiiii?

saol cnm ...
vala benm komsum bi eşim bide oglum var onlarda oynamıyor ben oynuyorum yani 3 kişilik tarlayla ugrasıyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar burdan birbirlerimizi ekleyelim faceye oyle buyutelim komşulukları olmamı ?

senin yine eşin oynuyo ben yalvardım yok uğraşamazmış.geçen yanlışlıkla saatine bakmadan pirinç ekmiştim.pirinçler oldu ben işteyim tabi.msj attım pirinçleri biç diye.yok zarar ettim valla.pc alıyo götürüyo bazen elli kere arıyorum çabuk getir hasat biçilecek diye.hayır yardımcı olsa anlıycam ama nerdeeee.kapıdan girer girmez kapıyorum elinden.galiba deliriyorum-tatlicadiarzu-.durumum çok vahim yaaaa.

[/URL][/IMG]

işte benim tarlam :))
eklemek isteyenler özelden isimlerini yollayabilir

kızlar ayrıca size bir sır veriimmi :))))
chat engine diye bi program var o programı indirip kurup sol üstte renk değiştiren bi pc resmi var orayı tıklayıp listeden tarayıcınızı bulup işaretliyorsunuz soonacıma ekranda enable speedhack diye biyer var onun yanındaki kutuyu doldurun altta çıkan yerde 1.0 yazar onu 5,10 istediğiniz hıza çıkarın sonra farmwillede çalışın süper hızlı çalışıyo ben başta 20 falan yapıyodum sonra hızdan başım döndü 5le çalışıyorum şimdi
bide farmwille 145 diye yazın googleye bi program var onu indirin tarlanızın ayarlarını yapın ebat ayarlarını sonra farmwileyi açın bu programıda açın farmwile ekrandayken bu profgramıda getirin ekrana zaten şeffaf bişi kendi tarafoınıza gelen yerde tarlanın en alt kısmına yani en ucuna 1 kere tıklayın tarlayı kendi kendine hasat etsin plow yapsın eksin ama mausu oynatmıyacaksınız yoksa duduyo tıklama
ben bunu genelde kullanmıyorum cheat engineyle hızlı bi şekilde yapıyorum ama işinize yarayabilir

işlem mi hızlı oluyo yoksa ekinler mi zamanından önce olgunlaşıyo.?:uhm:

kızlar bende oynuyorum haftalardır şizofrene bağladım koskocaman tarlam var arkadaş isteyenler özelden iletişime geçebilir

Son düzenleme:
yok ekinlere faydası yok sanırım toplama sürme ve ekme işleri
bende çiftçimi senin yaptığın gibi ortaya hapsettim hız olayında farketti.önceden ağır ağır biçip ekiyodu.bilmeyenler bence bunuda denesinler.

yok kıs benimkide oynamıo delirtiyo ben oynuyorum delikafadulden

oda ugrasamazmıs ben artık bi benemkine bi oglumunkine bi eşiminkine koşuşturup duruyorum :roflol:

yok kıs benimkide oynamıo delirtiyo ben oynuyorum delikafadulden

oda ugrasamazmıs ben artık bi benemkine bi oglumunkine bi eşiminkine koşuşturup duruyorum :roflol:
olsun kız en azından kendine gif gönderebilirsin.giflere para ödemek zorunda diilsin.

tesekkurler canım denıycem :)

bende bişey sormak istiyorum ,bazı komşularımın bahçelerinde gezinti balonu var ,o nasıl alınıyor..bir bilgisi olan varmı .

bu arada ben 24 . leveldeyim ,tüm tarlamı karpuz ekmiştim biçtim bu sabah 110.000 coinsim var ,2 evim bir ahırım 2 samanlığım ,birsürü hayvanım ve birsürüde ağacım var ,tarlamı iki kez 25x25 ebatta büyğttüm :))şimdi amacım 1.000.000 coins toplayıp villa almak..

kızlar farmvılle bnde acılmıyor sızde acılıyormu

canım o balon bı ara avrdı sımdı yok kaldırıldı .
25 25 ebtındamı o send eacıkmı bende açık değil benım 20 20tralam senın bı yanlıısn olmaıd son 2 tarlada camıng soon yazıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…