Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
tarlayı nasıl kaldırıyorsunuz kızlar ,o kazma gıb ıseyle mı akannehir

kazma nerde cicim yaa :roflol:
sağdaki kürekle silebilirsin

hehe kazma yok gercekten kaydirigubbakcemile3

kurekle sılıcem ,

ama yıne yuklerden para kesıcek yıne benden uf
:umursamaz:

keske bunda da tasıma bolumu olsaydı kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
bir ara sarmıştım baya ama şimdi vakit buldukça bakıyorum ama gene sarıcam galiba bir ara resminide eklerim ama bir şeyi merak ediyorum :S bazıları çirkin ördek koyuyor anasayfaya sonra kuğuya dönüşüyor nasıl yapıldığını bilen var mı kuğu istiyorum bahçemede

kimsesiz hayvan bulunca arkadaşlar yayınlıyor ya, o zaman adopt'u tıklayarak çirkin ördek halinde alıyorsunuz, birkaç gün sonra %100 oluyor o zaman maus'la tıkladığınızda "transform"seçeneğini tıklayarak bir anda kuğuya dönüştürüyorsunuz. sengözlerimebaksanab

teşekkür ederim onları biliyorumda bulmak için bir şey yapılması lazım mı yoksa sistem mi çıkartıyor birden :uhm: mesela arkadaş bugün beneksiz inek yayınlamış aldım onu o daha sonra neye dönüşüyor?biliyorum çok sordum kusura bakmayın ://:sinifsinif:

kuğuya nasıl dönüşüyor diye sorduğunuz için açıklamıştım pardon. sistem tarlanıza gittiğinizde size sahipsiz hayvan çıkarıyor ve siz onu yayınladığınızda arkadaşlarınız "adopt" edebiliyor. yani arkadaşlarınız buldukları hayvanları yayınlarsa siz edinebiliyorsunuz onlardan. beneksiz inek bilmiyorum, kahverengi inek edindim şimdiye kadar sanırım hep, ama bir değişim fark etmedim.

değişim sadece çirkın ördek yavrusunda oluyor kahverengı ienkten cıkolatalı sut alıyosunz

teşekkür ederim arkadaşlar yrdum sizi gece gecea.s.

ya arkadaşlar forum anket bölümünde olduğu için zor bulunuyor oyun bölümüne taşınsa iyi olur sanki.. Bu arada 15. level deyim komşum yok büyümek için de komşu gerekiyormuş.. komşu olmak isteyen özelden msj atarsa dönerim..Bol bol hediye gönderilir :))) Bu arada komşu olmak için arkadaş eklemek gerekiyor değilmi? Bu arada komşum olmadığı için bir pembe kayıp 1 pembe inek birde kahverengi inek mevcuttur bilginize..

canım konuya uye olursan kolaylıkla bulursun konuyu

komsulukistegı gönderdım canımsana

Aldım teşekkür ederim...Bende göndermiştim :)) Pembe inek sizde de varmış tesadüf ...Oyunun hastası oldum 3 gündür ...

8 ,leveldeyım neredeyse 9 olucak ,11.703 coinsim var ve ekılıecek bır suru tarlam..

hiç bisey yapmak ıstemedım bugun nıyeyse..

sadece agaclardakılerı ve hayvanlardakılerı topladım..

beklıyorum bakalım ,kacanları yakalayamıyorum ya ,hep gec kalıyorum
:gitme:

ekkız zsende ayy ben leevla tlayınca altın bulmusum gıbı sevınıyorum leevt ataıdkca levet atalamk zorlasıyor ona göee

dıyom ya bır suru coınsım var onları kullansam atlarım level kesın ama ne bıleyım oyle bkaınıyorum bos bos ..

bugun bobyle oldum yarın oynarım herhalde

ay tesadüf gördüm burayı ve çok sevindimdelikafadulden
bumuyani canm çok sağol valla..
ben bu oyunu çözene kadar 2,3 gün geçti kızlar..ama daha hala anlamadıgım çok şey var bazılarını buraya yazdıklarınız sayesinde çözdüm çok sağolunnŞeniz

SORULARIN VARSA İTİNA İLE CEVAPLANIR CANIM := kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…