Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
para nasıl coğalıooo?
bide oh no! yazan sey neee?bööle hayvanlar cıkıo üzgün?öldü demekmi?

bişey akıl ettim sizde yapın:
googla metin çeviri yazın. ilk çıkan linke girin. farmdaki anlamadığınız ingilazca metinleri oraya girin. tuhaf bi çeviri oliyir ama az çok ne dediğini anlıyonuz.. yoksa ben bu ingilazcayla değil çiftlik saksıda soğan yetiştiremem onu anladım:hulya:

oh oh gelin komşucuklarım :kedi:

para nasıl coğalıooo?
bide oh no! yazan sey neee?bööle hayvanlar cıkıo üzgün?öldü demekmi?

o oh no diyen hayvanları görünce altında adopt yazan yere tıklıcaksın, oh yes diyip senin olcaklar :hulya:

puhahhahha buryadamı gelin len
he kız geldim hihoyyyt bileydim daha önce gelirdim bir sürü sey öörendim sen bilion madem ne söölemiyon olum :mymeka:
o oh no diyen hayvanları görünce altında adopt yazan yere tıklıcaksın, oh yes diyip senin olcaklar :hulya:

yaptııımmmm Şeniz yaşaaassıııııınn benm de kediim vaarrr :sm_cool:

ecinni ben senin o dedgini yapıyodum ilk başta sonra ögreniyon zati...

ecinni ben senin o dedgini yapıyodum ilk başta sonra ögreniyon zati...

evet ama ilk etapta iyi oluyo işte :)
sayende inek edindim saol gıı..
hayvanat olayına daha girmiyim diyodum ama acayip xp getiriyomuşş wişş:kedi:

the she benim resmim falan yok ama adım doğru cancağazım ondan tırstım leyn benm herif kotalı soktu beni doğru adıma bilene zor ikna ettim resmim koysam benden dolma yapar anam
şu adımı silmeyi bir deneyim şuradan yawwwwww
komşu olmak isteyenler bana da gelin emi

ya ben de oynamaya çalışıyorum bu oyunu ama pek beceremiyorum sanırım...
beni de ekleyin olmaz mı?:kedi:
komşu olayı nasıl oluyo yav nasıl ekliyoruz?:uhm:

amaninn ne oldu siteye yaa giremiyodm sayfa error veriyodu.. 2gündür uzaktan bakiyom buraya :=))

Son düzenleme:
arkadaşlar bende burada okuyup merak ettim farmville'yi.. uzun zamandır facebook ta davetleri geliyordu ama hiç merak bile etmemiştim.. sizin yazdıklarınızı okuyunca bende oynamaya başladım 2 gün önce.. daha yeni olmama rağmen epey sardı beni
ben çok uuzun bir süredir facebook tayım.. bu siteyede epey oldu üye olalı ama çok fazla katılımcı olamadım, ama yazılanları okurum her zaman.. :))

kızlar ya bende dadandım ama bu farmvilleye benide eklesenize nasıl komşu olucam sizlere

kızçelerim günydın hepinize dometeslerimi biçtim giftlerinizi yolladım çileklerimi ektim ...herkese inek yolladım ...kız ecinni satma sakın inegi haa...hediye satılırmı kı ...hatun ne yollarsak paraya çeviriyo...

allahım eger gerçekten bi bahçemiz olsaydı bu kadar ilgilenirmiydik acep ..oflaya puflaya giderdik zarr ...

ya lızlar bide ben niye hiç ana sayfaya bonus kedi neyim yollayamıyom ki...hiç bişi çıkmıyo bende...hakkım mı bitti acaba ya ..utanıyom valla böle hep sizden hep sizden ...otlakçıya çıkacak adım ondan korkuyom valla...hepinizi çok öpüyorum ..sevgiler..

anaa aşkolsun kız satar mıyım ben ineği akannehir
ben acayip inet seviyom yakında tarlayı bırakçam ineklerime bakçam sırf:kedi:

bide ben bu kıza saman balyasına gömsemde çıkıyo bu yolcan saçını başınıklava:

ya benim de komşum olun olmaz mı?:kedi:
çözemedim daha ben bu oyunu çok yavaş ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…