kızlar ben bu zilliyi samanların içinede hapsetsem yine çıkıyo ya ..sinir etti beni..evlendirsekte gitse yawssss..... yokmu markette gelinlik felannn
ben senin kıza talibim..kızlar ben bu zilliyi samanların içinede hapsetsem yine çıkıyo ya ..sinir etti beni..evlendirsekte gitse yawssss..... yokmu markette gelinlik felannn
arsa büyüdüğüiçin ortasıda değişiyo canım.. oyuna tekrar gir elemanı hiç kıpraştırmadan sarıver etrafını kaçamasınben kızların dediğini yaptım artık gidemiyo biryerlere ama bahçeyi büüyütünce yeride değişti:)
ya kızlar FV mi ne diyo bi banknot varya yukarda, bi para tomarı, o neye göre artıyo ben çözemedim, ya da nasıl arttırabiliriz, ev alcamda nasipse:kedi::kedi:
kızlar çiftligi dekore etcem diye 5 parasız kaldım ...serap senden bolca kopya çektim canımcım ...şimdi çit sattım da kabak ektim ..offff
komşu edinmeyi bugün tesadüfen öğrenmiş fakir ama grurlu çiftçiyim-tatlicadiarzu-
biri bana bu oyunun nasıl oynandıgını anlatabilirmi...hiç bilmiyom nasıl bişe..
komşilerim geri geldim sormayın bu farmla blg çökerttim neyse kociş yaptıdıda bugün rahatladım vallahi çok zarar ettim çooooooooooooooooook 4günüm gitti behhhhhhhh baksanıza ben yokken kedi falanda çıkmış yavvvvvvvvvvvv
birde benim resmim hiçbir yerde yok kocişim izin vemiyyyyyyyy buraya adımı yazmıtım buraya onu nasıl sileceğim banada anlatın kocişe sorsam hüüüüüüüüüüüüüüüü beni heryerden siler yaw benim yerime bilgilerimi biri kapatsınyaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?