Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ilk günden beri bu oyunun tutkunu oldum.. hatta saat kaçta ne ektiğimi yazıyorum. böylece ev işlerimi ona göre ayarlıyorum..:hulya:
hatta geçen gün çarşıya bile koşarak gidip geldim.. biberlerimin toplama zamanına yetişebilmek içinkaydirigubbakcemile3

kız allah iyiliğini versın emı :)
bak bı tıyo daha sana

bi urun kaç saatte olgunlaşıyorsa o saat kadr da toplam surne var mesela 1gund eoluyorsa 1 gunde urun tarlada kalabılıyor

aa bak bunu öğrendiğim iyi oldu:hulya: mersi şikerimopuyorumnanaktan
ee bişiy sorayım sana ozaman.. benim param heeç kalmadı.. ama altınım çook.. altınlarımı paraya nasıl çevirebilirim.. tarlamı büyütmek istiyorum

kizlar bakiyorum herkes süper gidiyo benide komsu olarak ekleye bilirsiniz amazon bana özelden ismini yolla da ekleyim seni canim

amazon bende ekliycem bana özelden ismini gönderirmisin canım...

bu oyun nasıl oynanıyor bırı yazsın bana?

face booktan oynaniyor canim bebnim tarla aciyorsun marketten sebzeler ekiyorsun onlari hasat yapiyorsun ciftligini kuruyosun canim

ZELAL cim seni arkadaş olarak ekledim onaylarsın ben nilay
amazon adını verirsen senide eklerim canım

tarlana ekceksin biceceksin öyl eartiyo canim vallaa kolay yolunu bulamadik henüzz mümkün oldugunca az para harcayip cok para veren ürünleri ek mesela 1 günlükde olsa üzüm cok iyi para veriyo

Sadet got a Passion Fruit Tree from Farmz Avcı using Farm Ville Gift Sender!

Biri bana bunu acilen anlatsin.. ne oldugunu bilmedigim icin karistirmadim hic
degisik bi eklenti..gift yolla diyo galiba.. akannehir

Sadet got a Passion Fruit Tree from Farmz Avcı using Farm Ville Gift Sender!

Biri bana bunu acilen anlatsin.. ne oldugunu bilmedigim icin karistirmadim hic
degisik bi eklenti..gift yolla diyo galiba.. akannehir

farm ville gift sender adında bi uygulama bu. farm ville bi alakası yok. Farmz Avcı Sadet'e Passion fruit ağacı yollamış bu uygulamayı kullanarak.

Bu arada yeni gördüm bu konuyu. ben de geldim sizdenim:)) 38. seviyeyim şu an. 20x20 lik tarlam ve bi villam var:)) bu aralar hep bezelye ve asparagus ekiyorum. eskisi gibi sürekli oynamıyorum, sıkıldım da galiba biraz:)

karları kat olarak hesaplama cnm. kazandığın paradan tohum parası ve tarla sürme parasını çıkar, tarla başına net kar odur. kat olarak hesaplarsan yanıltır sonuç bi de günde kaç defa çilek ekebilirsin, onu da iyi hesapla. 24/4 6, ama uyumıcak mısın. yanarsa mahsulun, çoluk çocuk aç kalır)

Bu arada yeni gördüm bu konuyu. ben de geldim sizdenim:)) 38. seviyeyim şu an. 20x20 lik tarlam ve bi villam var:)) bu aralar hep bezelye ve asparagus ekiyorum. eskisi gibi sürekli oynamıyorum, sıkıldım da galiba biraz:)

Aynı ben de öyleyim level 38, villa alındı, bezelye ekiliyo, ama sıkıntı verdi artık. Değişiklikler bekliyorum artık bi hedef kalmadı :sinifsinif:

Aynı ben de öyleyim level 38, villa alındı, bezelye ekiliyo, ama sıkıntı verdi artık. Değişiklikler bekliyorum artık bi hedef kalmadı :sinifsinif:

işte arada bi yeni tohumlar, dekorasyonlar, binalar fln ekleniyo ama çok heyecanlı değil eskisi gibi. dediğin gibi bi amacım da kalmadı
22x22 lik tarla da hala kilitli, aylardır coming soon diyolar ama laf var icraat yok

Şu levelda şu olcak diye önümüze hedef koymaları lazım ya
Oyunun sonuna gelmiş gibi olduk.
Şu cadılar bayramı şatosunu gördüm sayfada mesela, içimden inşallah çok pahalıdır da onu almak için uğraşırım dedim, o da coinsle alınmıyomuş, hayal kırıklığı oldu Çok üzgünüm çoook
Oysa ben arkadaşlarımın davetlerini geri çevirirdim tarlam kurumasın diye :sinifsinif:
Artık hayvanları sağmak, ağaçlardan meyve topmak külfet gelmeye başladı, görev yerine getirir gibi -tatlicadiarzu-

ben de ribbonlar olmasa hiç uğraşmıcam hayvan sağmaya, meyve toplamaya ama...
arada bi dekorasyon değiştiriyorum işte. en sonunda ekili alanı küçülttüm biraz, hobi bahçesi tarzı bişi oldu:)
komple fotoyu nasıl çekip ekledin:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…