• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Tarlanın fotosunu eklemiştim onu mu diyosun canım?
Uyku saatim geldi kafam almıyo artık mirmirmirmir

evet cnm. tüm ekranın resmi o, farmvile foto aracı küçücük bişi çekio ondan sordum;)

evet cnm. tüm ekranın resmi o, farmvile foto aracı küçücük bişi çekio ondan sordum;)

Bilmem ben direk print screen yaparak kopyalıyorum, ama o foto aracı daha büyük yapıyo bende, devasa bişey oluyo ekrandan mı kaynaklı nedir :bbo:
Neyse tarlalayla da uğraşmıyorum, yatıyım ben. opuyorumnanaktan

saol cnm cevabın için:)
iyi uykular:)

aa bak bunu öğrendiğim iyi oldu:hulya: mersi şikerimopuyorumnanaktan
ee bişiy sorayım sana ozaman.. benim param heeç kalmadı.. ama altınım çook.. altınlarımı paraya nasıl çevirebilirim.. tarlamı büyütmek istiyorum

canım öle bı sansın yokkkı altını altınoalkr harcayabılıyosun tarlanı buyutmk için komsu edın

farmville ciler nasıl gidiyo ben 4 günde 20 levele geldimkaydirigubbakcemile2 okadar hesap kitap valla hastası oldum oyunun bune yaa ev ekonomisini bu kadar düşünsek zengin oluruz delikafadulden valla

masallah arkadasim.. 4 günde 20. level mi ...:1shok:
yavas ilerle birden hevesin gitmesin..

kızcelerrrrrrrrrr slm olsun komşicelerrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

masallah arkadasim.. 4 günde 20. level mi ...:1shok:
yavas ilerle birden hevesin gitmesin..

valla yok hevesim gitmiyo aksine hırs yapıyorum ama haklısın bundan sonra daha yavaş ilerlicem sakin olmak lazım kaydirigubbakcemile3
bide işimle alakalı heralde akşama kadar bilgisayarın karşısındayım ondan galiba

selam cömert komsum..kaydirigubbakcemile3

eli acik komsum:::
özel istegi olan varsa yazsin,birazdan gift yollicam..a.s.

Yolladim datlusum... kuzunun sütünden bende isterim, peynir yapicam...kaydirigubbakcemile3

Yolladim datlusum... kuzunun sütünden bende isterim, yogurt yapicam...kaydirigubbakcemile3

saol bebişimmmmmmm kaydirigubbakcemile2

cicim kuzu sutu pek işe yaramaz ben sana keci sutu gonderim kaydirigubbakcemile3

selam çiftlik ahalisiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

saolun cicilerim...aldim kecileri..kaydirigubbakcemile4
slm myhope..

benide komşu olarak ekleyin lütfen 4 komşuya daha ihtiyacım var bahçemi büyültmek için biraz dilenci gibi oldum ama olsun

Back
X