- Konu Sahibi EU3
canım lafımı olur.opuyorumnanaktanisek gönderdim şimdi oldu.ben sibelyelisss kusura bakma arkadaşım ama beni bir daha denermisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım lafımı olur.opuyorumnanaktanisek gönderdim şimdi oldu.ben sibelyelisss kusura bakma arkadaşım ama beni bir daha denermisin
oyunu ilk açtığındaki kızın durduğu yeri kaz orayı çevrele.sayfanın ortasında olur o.gör bak firar ediyo mu?kızalar ben bu kızı cevrelıyorum ama her actıgımda dısarda oluyo bişey yapamam mı ona yaa
kızlar bende geldim valla 62 sayfayı birden okuyamadım ama tutkunuyum bu oynunun
bumuyani süper bi topic açmışsın kutlarımcanım eğer verilmediyse bende bi tiyo vermek istyorum facebookun ana sayfasında çıkan arkadaşlarınız altın kazandığını gösteren bi ileti varsa onun sonuncu yazısına tıklayınca altın kazanıyosunuz buda benden dediğim gibi eğer verilmediyse hadi ekelim kızlarkolay gele
kızlar ben hapsettim zilliyi kaydirigubbakcemile5 kıydım paraya aldım 4 tane çit çevirdim etrafını kıpırdyamıyo kaydirigubbakcemile3 hadi kolay gelsin sizezemuszemus:dance:
her actıgımda dısarda oluyo ıcıne koyuyorum dısarı cıkıyo
benım zilli inatcı cıktıı :roflol:
oyunu ilk açtığındaki kızın durduğu yeri kaz orayı çevrele.sayfanın ortasında olur o.gör bak firar ediyo mu?
tşk yeliss bende onayladım canım
bende eklemiştim profil resmimde kahve delisi yazıyo
çok ağır çalışıyo be.ağır vasıta dünya umrunda diilkaydirigubbakcemile3valla ben hapsedemedim yazık bee kıza akşama kadar öle dur bi plazma filan olsaydı neyse ne yok yok kıyamam benkaydirigubbakcemile3
tarlandan geliyom şimdi.senin zilli ortalıklarda yok ben temizledim çayırını otunulaelaelaelaelaevalla ben hapsedemedim yazık bee kıza akşama kadar öle dur bi plazma filan olsaydı neyse ne yok yok kıyamam benkaydirigubbakcemile3
sağol canım benim çok mutluyum bilemezsiniz opuyorumnanaktan
beni başka eklemek isteyen arkadaşlar varsa nilay üraz antalya teşekkürler hepinize
bende yoksun kız.gerçi iki arkadaşı ekledim oyuna eklenmedi galiba levelim yetmiyo.:gitme:Candan ,kahve delısının son ekledıgı kışı de benım sanırım .Aysegul Yuksel ,davet yolla kabul ederım cnım