• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar bende geldim valla 62 sayfayı birden okuyamadım ama tutkunuyum bu oynunun
bumuyani süper bi topic açmışsın kutlarımcanım eğer verilmediyse bende bi tiyo vermek istyorum facebookun ana sayfasında çıkan arkadaşlarınız altın kazandığını gösteren bi ileti varsa onun sonuncu yazısına tıklayınca altın kazanıyosunuz buda benden dediğim gibi eğer verilmediyse hadi ekelim kızlar :D kolay gele

sölenmişti cnm yinede tşk ederis a.s.

kızlar ben hapsettim zilliyi kaydirigubbakcemile5 kıydım paraya aldım 4 tane çit çevirdim etrafını kıpırdyamıyo kaydirigubbakcemile3 hadi kolay gelsin sizezemuszemus:dance:

her actıgımda dısarda oluyo ıcıne koyuyorum dısarı cıkıyo

kızlar ben hapsettim zilliyi kaydirigubbakcemile5 kıydım paraya aldım 4 tane çit çevirdim etrafını kıpırdyamıyo kaydirigubbakcemile3 hadi kolay gelsin sizezemuszemus:dance:

benım zilli inatcı cıktıı :roflol:

oyunu ilk açtığındaki kızın durduğu yeri kaz orayı çevrele.sayfanın ortasında olur o.gör bak firar ediyo mu?

valla ben hapsedemedim yazık bee kıza akşama kadar öle dur bi plazma filan olsaydı neyse ne yok yok kıyamam benkaydirigubbakcemile3

beni başka eklemek isteyen arkadaşlar varsa nilay üraz antalya teşekkürler hepinize

Candan ,kahve delısının son ekledıgı kışı de benım sanırım .Aysegul Yuksel ,davet yolla kabul ederım cnım

komşuluk daveti gödertemiyom ben sizler gönderin lüfen

Back
X