• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
neyın lazım oldugunu nerden anlıyosunuz arkadaslar

lyre hayirli olsun canum :)) Darisi basima..

slm komşu kızcelerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Günde 24 gift gönderme hakkimiz var galiba ?
ben bi ilk girdigimde herkese gönderiyorum 24 hakkim dolmus oluyor
sonra yollayamiyorum,ertesi günü beklemem lazim..
:umursamaz:

kızlar vaktiniz varsa kısa sürede yetişen bitkiler ekin o zaman çabuk levet atlarsınızkaydirigubbakcemile5

bende gonderemiom yaaa cok sacma offffffff az onje 6 kişie gonderebildim bidada gonderemedim yarın dip duruo :umursamaz:

slm komşu kızcelerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

slm hoşgeldin

ben bugün 20 kişiye yolladım şuan yollatmıyor o kişilere tekrar ama başkalarına izin veriyor

aynen.. haliyle gift gönderme sayim kisitlandi...

Yeni gelen farmville tutkunlari.. bende eklimisiniz
zincirlemeyi takip edemiyorum artikin kaydirigubbakcemile3

bende gonderemiom yaaa cok sacma offffffff az onje 6 kişie gonderebildim bidada gonderemedim yarın dip duruo :umursamaz:
saat 17 gibi 10 kişiye aynı anda gönderdim.şimdikini üçer üçer taksitle göndermeme izin verdi.niye böle anlamıyom ya:bbo:

neyın lazım oldugunu nerden anlıyosunuz arkadaslar

solda madalya gibi bişi var onu tıklayınca bi liste çıkıyo ordaki ağaçlarla ilgili listeden anladım başta puanlarımla aldım olmadı meğer hediye gelmesi gerekiyomuş "beleş 15 farklı ağaç toplayın" diyo yani

ayy evet bide akşam saatlerinde dahamı yoğun nedir ne arkadaş ekleniyo nede gift yoıllanıyo

kızlar vaktiniz varsa kısa sürede yetişen bitkiler ekin o zaman çabuk levet atlarsınızkaydirigubbakcemile5

birde xp 2 olan ürünleri ekin mesela soybeans 1 günde oluyo ama x2 baya karlı kırmızı biber baya karlı hem puan olarak hemde level olarak

aynen canım bende

neyse kizlar, ben aski memnu izlemeye gider..:kahve:

kızlar bende geldim valla 62 sayfayı birden okuyamadım ama tutkunuyum bu oynunun
bumuyani süper bi topic açmışsın kutlarımcanım eğer verilmediyse bende bi tiyo vermek istyorum facebookun ana sayfasında çıkan arkadaşlarınız altın kazandığını gösteren bi ileti varsa onun sonuncu yazısına tıklayınca altın kazanıyosunuz buda benden dediğim gibi eğer verilmediyse hadi ekelim kızlar :D kolay gele

kızalar ben bu kızı cevrelıyorum ama her actıgımda dısarda oluyo bişey yapamam mı ona yaa

Back
X