Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bende komşu istiyodum yazmıştım ama adımı yazmamışım
sizleri medyum sandım herhalde
..

Son düzenleme:
dimi amaa.
Tanıyor olabilecegınz kısıler yazıyoryaorda ortak arkadşlar bakıyorum ve eklıyorum ben :)

evet ama abarttık artık 90 komşum var :bbo:
tanımadığım kişileri bide fake profil açmış olanları eklemiyorum ben artık :kedi:

Arkadaşlar, bende deneme yanılma yoluyla ve sizlerden gelen cevaplarla biraz ilerledim.
Şimdi 14 level oldum. Komşuya ihtiyacım var. Adım Çalı kuşu eklerseniz çok sevinirim.
a.s.

Kızlkar bana acıl tavuk çiftliği yollarmısın tavuklarım acıta kaldı kedıler kapcek yaaa

EŞımın faceden yollamaya calıŞtım ama olmadı nıyeyse

Arkadaşlar, bende deneme yanılma yoluyla ve sizlerden gelen cevaplarla biraz ilerledim.
Şimdi 14 level oldum. Komşuya ihtiyacım var. Adım Çalı kuşu eklerseniz çok sevinirim.
a.s.

bende ekledim adım fatma, kabul et komşu olalım:))

bende level 22 deyim gündüz iş yerimden bakamıyorum ancak 22 olabildim, beni eklemek isterseniz özele yazarmısınız.

yeni arkadaşları bende ortak arkadaşlardan ekliyorum.. geçende baktım biriyle 42 ortak arkadaşınız var diyoakannehir
ekliyoruz habire sonumuz hayır olsun:hulya:
ya ben 32 yim 33e az kaldı ama benim sabrımda az kaldı..
şu villayı bi koyabilsem farmımın taa orta yerine.. bida bırakıcam ekip biçmeyi..
ben çok fena bağımlı oldum bu oyuna.. sosyal yaşamım kalmadı.. artıkın rahatsız olmaya başladım ve uzun süreli şeyler ekip dikiyorum..

epeydir istediğim "her yol ankara " otobanımı da yaptımzemuszemus
şehirler arası otobümüsümüz hizmete açılmıştır.. biletler açılış nedeniyle bedeva.. servis hizmetimiz sınırsız..
bitek hostesimiz eksik
zemuszemus

kızlar bana acil yardım edermisiniz yaaaaaa
bu tarladaki kızı ortaya kapıyourm herseferinde çıkıyor balyaların içnden neden böyle oluyor yahu çıldırmak akannehirüzereyim akannehir:bbo:

oyunu ilk açtığında kızı hiç kıpraştırmadan etrafını çit veya balye ile sar.. ama kızın bastığı yerde toprak varsa boşalt oyüzdende kaçıyo olabilir

oyunu ilk açtığında kızı hiç kıpraştırmadan etrafını çit veya balye ile sar.. ama kızın bastığı yerde toprak varsa boşalt oyüzdende kaçıyo olabilir

saol tatlım dünden beri uğraşıyorum yahu evet şimdi oldu ohh be çok teşekkür ederim a.s.kaydirigubbakcemile2

bişey değil bidenem.. nezaman bişeye takılırsan sor.. bizlerde sora sora öğrendik.. bazende deneme yanılma..

LaTarte komşuya ihtiyacın olursa ismini yaz özelden ekleriz seni de :lepi:

ya tarlayı büyütmek istiyorum ama önce family farm alman lazım diyo ne ki o sinir oldum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…